Ριζική αποτρίχωση με ηλεκτρόλυση

(Electrolysis epilation)

Η Ριζική αποτρίχωση με ηλεκτρόλυση (Electrolysis epilation) είναι μια μέθοδος εκλεκτικής-στοχευμένης καταστροφής των αναγεννητικών κυττάρων της τρίχας,με την βοήθεια ειδικής συσκευής διοχέτευσης συνεχούς ρεύματος (ηλεκτρόλυση).

Με τη βοήθεια λεπτότατης, αποστειρωμένης και μιας χρήσης χρυσής βελόνας, εισερχόμαστε με ακρίβεια στο κατώτερο σημείο του τριχικού  θύλακα (ρίζα της τρίχας). Ταυτόχρονα διοχετεύουμε ελεγχόμενα μικρής διάρκειας και τάσης ρεύμα, ηλεκτρολύοντας με αυτό το τρόπο το  θύλακα. Στη συνέχεια, η τρίχα μπορεί να απομακρυνθεί εύκολα, χωρίς καμία αντίσταση.

 Πρόκειται για τεχνική που απαιτεί υπομονή, ακρίβεια και εμπειρία. Τοπική αναισθητική κρέμα προ θεραπείας, ελαχιστοποιεί την ενόχληση, έτσι ώστε να θεωρείται μια καλά ανεκτή διαδικασία. Η μέση διάρκεια της συνεδρίας είναι 15-20 λεπτά. Εφαρμόζεται ηλεκτρόλυση ξεχωριστά σε κάθε θύλακα τρίχας που υπάρχει στην επίμαχη περιοχή (πηγούνι-παρειές-άνω χείλος-στήθος). Με αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίζονται ακόμη αποτελεσματικά και οι λευκές και ξανθές τρίχες.

 Τα αποτελέσματα της ριζικής αποτρίχωσης με ηλεκτρόλυση (Electrolysis epilation) είναι εξαιρετικά και ορατά σε πολλές περιπτώσεις από τη πρώτη κιόλας εφαρμογή. Έτσι, ανάλογα με το πάχος των τριχών, ένα σημαντικό ποσοστό αδύναμων και λεπτών τριχών καταστρέφονται στη πρώτη συνεδρία, ενώ οι σκληρότερες τελικές λευκές ή ξανθές εκφυλίζονται σταδιακά, μέχρι τη πλήρη καταστροφή τους. Είναι μία, πραγματικά και ουσιαστικά, ριζική αποτρίχωση για όλους τους τύπους δέρματος και τριχών, ανεξαρτήτως ηλικίας κι εποχής.

Εφαρμογή της θεραπείας με ηλεκτρόλυση

Σε ειδική συσκευή συνδέεται ένα στιλό που στην άκρη του εφαρμόζουμε μία αποστειρωμένη και μίας χρήσης βελόνα, μέσω του θυλακικού πόρου περνάει στον θύλακα της τρίχας και διοχετεύει μία στοχευμένη ποσότητα ηλεκτρισμού πού επιφέρει μία πολύ στιγμιαία αίσθηση καύσου. Δεν είναι επώδυνη παρά τη χρήση βελόνας η οποία είναι απίστευτα λεπτή. Παρόλα αυτά επειδή κάποιες περιοχές είναι πιο ευαίσθητες όπως κάτω από τη μύτη, στην περιοχή του άνω χείλους, όπου έχουμε πολλές απολήξεις νεύρων, σε περίπτωση ενόχλησης συνιστάται τοπική αναισθητική κρέμα.

 Αφού έχει καταστραφεί η ρίζα της κάθε τρίχας αφαιρείται κατευθείαν μ’ ένα τσιμπιδάκι, κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης της τρίχας δε θα πρέπει να είναι αντιληπτή κάποια αντίσταση- τράβηγμα του στελέχους.

Ριζική αποτρίχωση με ηλεκτρόλυση

Τα αποτελέσματα της ριζικής αποτρίχωσης με ηλεκτρόλυση (Electrolysis epilation) είναι εξαιρετικά και ορατά σε πολλές περιπτώσεις από τη πρώτη κιόλας εφαρμογή. Έτσι, ανάλογα με το πάχος των τριχών, ένα σημαντικό ποσοστό αδύναμων και λεπτών τριχών καταστρέφονται στη πρώτη συνεδρία, ενώ οι σκληρότερες τελικές λευκές ή ξανθές εκφυλίζονται σταδιακά, μέχρι τη πλήρη καταστροφή τους.

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

Περιπτώσεις που χρειάζονται Ριζική αποτρίχωση με ηλεκτρόλυση

Είναι γνωστό ότι η περίοδος της εφηβείας είναι μία εποχή όπου ολοκληρώνεται η ανάπτυξη των νέων. Συγκεκριμένα, λόγω της πολύπλοκης διεργασίας των ορμονών και μέχρι αυτές να ισορροπήσουν μπορεί να παρατηρηθεί αύξηση της τριχοφυΐας. Σ’ αυτήν την περίπτωση μπορούμε, να παρέμβουμε με την Ριζική αποτρίχωση με ηλεκτρόλυση (Electrolysis epilation) άφοβα. Στην εμμηνόπαυση μπορούμε να πούμε ότι συμβαίνει κάτι ανάλογο αλλά και διαφορετικό, εδώ πάλι συντελείται μία βαθμιαία αλλαγή που, όμως, μπορεί να κρατήσει και οχτώ έως δέκα χρόνια, παρατηρείται ύφεση στην έκκριση των οιστρογόνων από τις ωοθήκες και υπερέχουν τα ανδρογόνα, που παράγονται από τον φλοιό των επινεφριδίων. Αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής είναι μια ασυνήθιστη τριχοφυΐα σε συγκεκριμένα σημεία αυτά είναι η κάτω σιαγόνα, το άνω χείλος, το στήθος, η κοιλιά, η μέση.

Η Ριζική αποτρίχωση με ηλεκτρόλυση (Electrolysis epilation) επιτρέπεται τους θερινούς μήνες και γίνεται όλες τις εποχές του χρόνου, εφαρμόζεται στο πολύ λεπτό χνούδι με επιτυχία με ελάχιστες συνεδρίες, λευκές και ξανθές τρίχες μπορούν να εξαφανιστούν. Υπάρχουν περιπτώσεις, ειδικά όπως τα χνούδια κι οι πολύ λεπτές και «απείραχτες τρίχες», που δε χρειάζονται πάνω από μία συνεδρία.

Το ενδεικνυόμενο διάστημα μεταξύ των συνεδριών ριζικής αποτρίχωσης με ηλεκτρόλυση είναι ένας περίπου μήνας.

 Συνδυάζεται άριστα με όλες τις μεθόδους αποτρίχωσης ειδικά σε περιπτώσεις ανάμεικτων (μαύρων και λευκών) τριχών. Προηγείται η εφαρμογή της Φωτοαποτρίχωσης IPL , όπου “διαβάζει” αποκλειστικά τις σκούρες τρίχες, όπου οι λευκές-ξανθές τρίχες μένουν ανεπηρέαστες λόγω της έλλειψης χρωστικής σε αυτές. Αμέσως μετά, μπορούμε εύκολα να διαχειριστούμε τις λευκές-ξανθές που έμειναν, με τη μέθοδο της Ριζικής αποτρίχωσης με ηλεκτρόλυση (Electrolysis epilation).

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.