Κρυολιπόλυση (Cryolipolysis)

για άμεσο και ορατό αδυνάτισμα
Η κρυολιπόλυση (Cryolipolysis) επιτυγχάνει τα αποτελέσματα της λιποαναρρόφησης, χωρίς όμως επέμβαση, μόνο σε μία ώρα το πολύ ανά περιοχή εφαρμογής.

Για πρώτη φορά λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι σε μία μόνο συνεδρία…

Εξαφανίζει το «δύσκολο» τοπικό πάχος, χωρίς πόνο. Αντιμετωπίζει το τοπικό λίπος το οποίο δεν υποχωρεί παρά τη δίαιτα και τη γυμναστική.

Είναι στοχευμένη εφαρμογή στις λιποαποθήκες. Επικεντρώνεται στα σημεία του σώματος που εμφανίζουν «εξογκώματα» λίπους όπως κοιλιά, γλουτούς, πλαϊνά – περιφέρεια μέσης και μπράτσα καθώς και στο διπλοσάγονο και τα αναδιαμορφώνει.

Η κρυολιπόλυση (Cryolipolysis) δεν «μικραίνει» τα λιποκύτταρα όπως η δίαιτα, αλλά τα εξαφανίζει για πάντα!  Είναι η μόνη ασφαλής και πιστοποιημένη θεραπεία με έγκριση FDA του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων.

Δεν χρειάζεται αποθεραπεία και μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας άμεσα. Με εκατομμύρια επιτυχημένες εφαρμογές σε όλο τον κόσμο, η κρυολιπόλυση αποδεδειγμένα αφαιρεί έως 40% του τοπικού πάχους!

Πολλοί άνθρωποι έχουν τοπικό πάχος που αντιστέκεται σθεναρά στη δίαιτα και την άσκηση. Τα λιποκύτταρα συσσωρεύονται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος με αποτέλεσμα να προσδίδουν μια ασύμμετρη και ανομοιογενή εικόνα του σώματος.

Η Κρυολιπόλυση και η διαδικασία της ψύξης του λίπους κατά τη διάρκεια της.

Η τεχνολογία της κρυολιπόλυσης (Cryolipolysis) χρησιμοποιεί ελεγχόμενη ψύξη για να στοχεύσει και να εξαλείψει μόνο τα λιποκύτταρα που έχουν άνιση κατάνομη πάνω στο σώμα, προκαλώντας φυσικές αντιδράσεις από τον οργανισμό μας στην πληττόμενη περιοχή, έτσι επαναπροσδιορίζουμε μια ομοιόμορφη σιλουέτα, εξασφαλίζοντας ένα σώμα που σε μια φυσιολογική αυξομείωση βάρους δε θα εναποθέτει ξανά λίπος στα σημεία που έχουν εξυγιανθεί.

Η κρυολιπόλυση (Cryolipolysis) εκμεταλλεύεται τη διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων στο κρύο σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματος. Οι ομάδες των λιποκυττάρων της υπό θεραπεία περιοχής, εκτίθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία με σκοπό την απόπτωση των κυττάρων που παρουσίαζαν λιποϋπερτροφία, χωρίς να βλάπτονται οι γύρω ιστοί (νεύρα, δέρμα, αγγεία, μύες, κτλ ).

Κρυολιπόλυση (Cryolipolysis)​

Στις εβδομάδες που ακολουθούν μετά τη συνεδρία, μειώνεται το μέγεθος των λιποκυττάρων και ο οργανισμός αποβάλλει το λίπος με φυσικό τρόπο. Σε συνδυασμό με τη μηχανική διέγερση των κεφαλών της LPG Endermologie επιταχύνονται οι εν τω βάθη βιολογικές αντιδράσεις  και επαναδραστηριοποιείται περαιτέρω η διαδικασία απελευθέρωσης του λίπους.

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

Στα My Beauty είμαστε περήφανοι που αποτελούμε το πρώτο κέντρο στην Εύβοια το οποίο πραγματοποίησε αυτή τη μέθοδο και κατάφερε πλέον να μπορεί να προσφέρει την νεότερη και πιο εξελιγμένη κρυολιπόλυση (Cryolipolysis ice) με μέγιστο αριθμό μέχρι και τεσσάρων πρός θεραπεία περιοχών σε μία και μόνο συνεδρία.

Στο κέντρο μας καθημερινά πραγματοποιούνται πολλές αντίστοιχες συνεδρίες ακολουθώντας αυστηρό ιατρικό πρωτόκολλο. Σε συνδυασμό με την ύπαρξη έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού με άρτια εκπαίδευση, πρακτική παρακολούθηση πολύμηνων σεμιναρίων και εφαρμογών, επιτυγχάνεται το μέγιστο όφελος της θεραπείας.

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.