Κρυολιπόλυση Διπλοσάγονο

(Cryolipolysis double chin)

Είναι η πιο αποτελεσματική και ασφαλής λύση για άτομα που θέλουν να σμιλεύσουν το σχήμα στο σαγόνι και να αφαιρέσουν το περίσσιο λίπος 100% αναίμακτα.

Το διπλοσάγονο είναι ένα συχνό πρόβλημα που παρουσιάζεται σε γυναίκες και άνδρες οποιασδήποτε ηλικίας. Συνήθως είναι γονιδιακά καθορισμένο και οφείλεται στη χαλάρωση των μυών και στη συσσώρευση λίπους.

Η μυϊκή ατονία και η βαρύτητα είναι, επίσης, υπεύθυνα για τη διάταξη των επιφανειακών ιστών, οδηγώντας στη δημιουργία του διπλοσάγονου.

Με την Κρυολιπόλυση Διπλοσάγονο (Cryolipolysis double chin) μειώνεται το διπλοσάγονο και επανέρχεται η σφριγηλότητα του δέρματος στην περιοχή.

Η Κρυολιπόλυση Διπλοσάγονο (Cryolipolysis double chin) είναι η πιο αποτελεσματική μη επεμβατική μέθοδος για την οριστική καταπολέμηση  τοπικής λιποϋπερτροφίας. Η επιλεκτική δράση του ψύχους πάνω στα λιποκύτταρα παρατηρήθηκε από Καθηγητές Δερματολογίας του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε χαμηλή θερμοκρασία, κρυσταλλοποιούνται και πεθαίνουν, χωρίς να επηρεάζονται οι υπόλοιποι ιστοί του δέρματος.

Τρόπος δράσης της θεραπείας Κρυολιπόλυση Διπλοσάγονο

Η Κρυολιπόλυση Διπλοσάγονο (Cryolipolysis double chin) εκμεταλλεύεται το αδύναμο σημείο των λιποκυττάρων: το ψύχος. Χάρη στην ειδική κεφαλή που εφαρμόζεται με ακρίβεια πάνω στην επίμαχη περιοχή, η συσκευή εκθέτει με απόλυτα στοχευμένο και ελεγχόμενο τρόπο τα λιποκύτταρα σε θερμοκρασία εώς      -5 βαθμών Κελσίου. Η έκθεση αυτή προκαλεί την κρυσταλλοποίηση αυτών και τον φυσιολογικό θάνατό τους (απόπτωση) και βάζει τον οργανισμό να ενεργοποιήσει τις φυσικές διαδικασίες επεξεργασίας του λίπους και αποβολής των νεκρών λιποκυττάρων. Μέσα στο επόμενο διάστημα  αποβάλονται σταδιακά από τον οργανισμό με φυσιολογικό τρόπο, με αποτέλεσμα το στρώμα λίπους στην περιοχή της θεραπείας να μειώνεται έως 40%.

  Η Κρυολιπόλυση Διπλοσάγονο (Cryolipolysis double chin)είναι η πρώτη μέθοδος που έλαβε την έγκριση του αυστηρού Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Συσκευών FDA για την οριστική εξάλειψη του τοπικής  συσσώρευσης  πλεονάζοντος λίπους με μη επεμβατικό τρόπο.

Η καινοτομία της θεραπείας έγκειται στο γεγονός ότι μπορεί να προσφέρει μόνιμη μείωση του αριθμού λιποκυττάρων έως 40% σε μία μόνο συνεδρία χωρίς πόνο, χωρίς παρενέργειες. Η θεραπεία διαρκεί 30 λεπτά και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση. Στα σημεία υπεροχής της μεθόδου είναι ότι δρα στοχευμένα στον λιπώδη ιστό, δεν βλάπτει τους γύρω ιστούς και τα περίσσια λιποκύτταρα αποβάλλονται σταδιακά από τον οργανισμό, προλαμβάνοντας έτσι τον κίνδυνο χαλάρωσης του δέρματος που υπάρχει με τις πιο επεμβατικές μεθόδους, όπως είναι η λιποαναρρόφηση.

Ασφάλεια και αποτελέσματα

Η εφαρμογή της Κρυολιπόλυσης  Διπλοσάγονου (Cryolipolysis double chin) είναι απολύτως ασφαλής, καθώς η συσκευή διαθέτει κατοχυρωμένο σύστημα ασφαλείας  ώστε με ειδικούς ενσωματωμένους αισθητήρες να ανιχνεύει οποιαδήποτε μεταβολή στη θερμοκρασία και να διακόπτει αυτόματα τη θεραπεία αν χρειαστεί.

Η αίσθηση ψύχους είναι αντιληπτή για μερικά μόνο δευτερόλεπτα, καθώς πολύ γρήγορα το δέρμα μουδιάζει τοπικά και δεν υπάρχει περαιτέρω ενόχληση.

Τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται ορατά περίπου 3 βδομάδες μετά τη θεραπεία, όμως έντονη διαφορά θα δείτε κοντά στους 2 μήνες. Ο οργανισμός όμως συνεχίζει να αποβάλλει λιποκύτταρα έως και 4 μήνες μετά, επομένως το αποτέλεσμα θα βελτιώνεται σταθερά όλο αυτό το διάστημα. Και το πιο σημαντικό είναι ότι το αποτέλεσμα  είναι μόνιμο.

Με τη μέθοδο της Κρυολιπόλυσης  Διπλοσάγονου (Cryolipolysis double chin) δίνεται τη δυνατότητα μείωσης του αριθμού των λιποκυττάρων στην περιοχή της θεραπείας. Επομένως, ακόμα κι αν υπάρξει μελλοντικά  αύξηση του βάρους, το λίπος θα κατανεμηθεί ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο  και δεν θα συσσωρευτεί δυσανάλογα στη συγκεκριμένη περιοχή, αφού τα περίσσια λιποκύτταρα δεν θα υπάρχουν για να ξαναμεγαλώσουν σε μέγεθος.

Κρυολιπόλυση Διπλοσάγονο

Η εφαρμογή της Κρυολιπόλυσης  Διπλοσάγονου (Cryolipolysis double chin) είναι απολύτως ασφαλής, καθώς η συσκευή διαθέτει κατοχυρωμένο σύστημα ασφαλείας  ώστε με ειδικούς ενσωματωμένους αισθητήρες να ανιχνεύει οποιαδήποτε μεταβολή στη θερμοκρασία και να διακόπτει αυτόματα τη θεραπεία αν χρειαστεί.

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

Περιοχές εφαρμογής της θεραπείας

Μπορεί να εφαρμοστεί στην περιοχή του διπλοσάγονου (double chin), καθώς και στην περιοχή κάτω από τη σιαγόνα (below the jaw line fat) χαρίζοντας παράλληλη βελτίωση στην όψη του χαλαρού δέρματος, καθότι η ψύξη προκαλεί  ήπια φλεγμονή στους ιστούς με αποτέλεσμα να διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου που αποτελεί θεμελιώδη ουσία των κυττάρων,έτσι η αποσυμφόρηση των λιποκυττάρων αφήνει περισσότερο χώρο στις υπάρχουσες ίνες κολλαγόνου να επεκταθούν και να στηρίξουν καλύτερα την επιδερμίδα.

Σε περίπτωση αλλοιώσεων στο οβάλ του προσώπου συνιστάται συνδυασμός με το LPG Endermolift που επιτρέπει τη βαθιά αναδόμηση του δέρματος, καθιστώντας την αρχιτεκτονική του δερματικού ιστού πιο ομοιόμορφη. Η θεραπεία βασίζεταιστην αρχή της μηχανικής διέγερσης.  Πιο συγκεκριμένα, η κεφαλή της συσκευής στέλνει μικροδονήσεις στην επιφάνεια του δέρματος και προκαλεί εις βάθος βιολογικές αντιδράσεις που ενεργοποιούνται κύτταρα της νεότητας, δηλαδή τους ινοβλάστες. Με τον τρόπο αυτό, διεγείρεται η φυσική παραγωγή, κολλαγόνου και ελαστίνης σε ολόκληρη την επιφάνεια του σιαγόνα προσδίδοντας ολοκληρωμένο αποτέλεσμα σύσφιξης.

Σε συνδυασμό με τη  μέθοδο της Exilis (Face contouring)  θερμαίνονται οι βαθύτεροι ιστοί του δέρματος, διαλύονται τα υπολείποντα λιποκύτταρα ενισχύοντας τη δράση της Κρυολιπόλυσης Διπλοσάγονο (Cryolipolysis double chin)  και παράλληλα διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την άμεση σύσφιξη της περιοχής. Είναι μία ανώδυνη, ασφαλής θεραπεία λιπόλυσης και σύσφιξης, που φέρει την έγκριση του FDA και προσφέρει ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.