Exilis Face Contouring

Θερμολιπόλυση EBD (Energy Based Device)

H θεραπεία με Exilis, είναι μια μη επεμβατική θεραπεία για το πρόσωπο και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει σύσφιξη του δέρματος και μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

To Exilis (Face contouring) ανήκει δικαιολογημένα στην «ελίτ» των κοσμητικών θεραπειών, αφού έχει καταφέρει να προσφέρει μία ανώδυνη και αποτελεσματική λύση στο πιο επίμονο αισθητικό πρόβλημα ανδρών και γυναικών, την επιδερμική χαλάρωση.

Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία για το πρόσωπο  και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει:

  • Σύσφιξη δέρματος
  • Μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων                                 

To Exilis (Face contouring)  xρησιμοποιεί  καινοτόμα τεχνολογια ώστε να τονώσει τον τόνο του δέρματος  (για σύσφιξη του δέρματος) και να διεγείρει τις ίνες κολλαγόνου βαθιά μέσα στο δέρμα, λειαίνοντας την επιδερμίδα και μειώνοντας την εμφάνιση των βαθιών ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Οι ινοβλάστες, τα κύτταρα που παράγουν το  κολλαγόνο,  βοηθούν να συσφιχτεί το χαλαρό ή ελαφρώς χαλαρό δέρμα, δίνοντας μια συνολική, πιο νεανική εμφάνιση, βελτιώνοντας έτσι την υφή του και την χαλάρωση.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

  • Θεραπεύει τις επιφανειακές, λεπτές γραμμές ή τις βαθιές ρυτίδες σε πρόσωπο και λαιμό.
  • Το δέρμα γίνεται πιο λείο και οι γραμμές έκφρασης μειώνονται. 
  • Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.
  • Για μακροχρόνια αποτελέσματα συνιστάται ένας μικρός αριθμός συνεδριών ανάλογα με την περίπτωση.                         

Το τελικό αποτέλεσμα δίνεται μετά από 2-3 μήνες, καθώς η θεραπεία εξακολουθεί να δρα στο σώμα 2-3 μήνες μετά τη λήξη της .

Ο στόχος της θεραπείας είναι να αυξηθεί η θερμοκρασία στην επιφάνεια του δέρματος στους 40-42 ° C  για 4 ή 5 λεπτά στην κάθε περιοχή, για να επιτευχθεί η αύξηση παραγωγής του κολλαγόνου.  Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα προσφέρει χωρίς πόνο, χωρίς νυστέρι, χωρίς χρόνο αποθεραπείας και με προσιτό κόστος. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι η συσκευή παρουσιάστηκε στο συνέδριο της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας και αμέσως κέρδισε τις εντυπώσεις, αφού πρόκειται για την πρώτη συσκευή EBD (Energy Based Device).  

Θεωρείται η απόλυτη θεραπεία αναδόμησης και παραγωγής κολλαγόνου σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε για αποτέλεσμα lifting χωρίς νυστέρι!!!

Αποτελέσματα που μπορούμε να επιτύχουμε με το Exilis

Με το Exilis (Face contouring)  εκτός από το αποτέλεσμα lifting, μπορούμε να επιτύχουμε και λιποσυρρίκνωση στις σακούλες κάτω από τα μάτια, που οφείλονται σε καθίζηση λίπους, καθώς και στο διπλοσάγονο. Σημάδια από ακμή εξαφανίζονται, οι ρυτίδες γίνονται πιο λείες. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και το πρόσωπο δείχνει ξεκούραστο, σφρυγηλό και αναζωογονημένο, καθώς αυξάνεται  ο τοπικός μεταβολισμός και κατά συνέπεια βελτιώνεται συνολικά η δομή της επιδερμίδας . Έχει υπολογιστεί χαρακτηριστικά ότι για κάθε έναν βαθμό αύξησης του θερμοκρασίας του ιστού πάνω από τους 36,6οC, αυξάνεται κατά 14% ο τοπικός μεταβολισμός. Επομένως, με το Exilis (Face contouring)  μπορεί να επιτευχθεί έως και 110% αύξηση του τοπικού μεταβολισμού.

Exilis Face Contouring

Θεραπεία ιδιαίτερα ευέλικτη, καθώς έχει τη δυνατότητα να δρα στο επιθυμητό βάθος του ιστού και να προσαρμόζεται κάθε φορά βάσει των αναγκών: στόχευση βαθιά στον λιπώδη ιστό για αποτέλεσμα λιποδιάλυσης ή πιο επιδερμικά για αποτέλεσμα σύσφιξης, ενώ προσφέρεται φυσικά και η δυνατότητα στόχευσης και των δύο.

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

Το Exilis σε αντίθεση με άλλα μηχανήματα  διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ψύξης και εξασφαλίζει πιο ομοιόμορφη παροχή της ενέργειας, με αποτέλεσμα να μην προκαλεί εγκαύματα , ούτε όμως να αφήνει υπο-θεραπευμένες άλλες περιοχές  στο σώμα. Δεν εγγυάται δηλαδή μόνο την ασφάλεια, αλλά και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Το Exilis (Face contouring) παρέχει τη δυνατότητα σύσφιξης σε όλα τα σημεία που παρουσιάζουν χαλάρωση, όπως:

Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί και στην περιοχή των ματιών, προκειμένου να αντιμετωπίσει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες.

Η θεραπεία με το Exilis (Face contouring)  αφορά και τα φωτογηρασμένα δέρματα που  σε συνδυασμό με απολεπιστικές θεραπείες όπως π.χ. τα Οξέα Φρούτων (AHA), Phytopeeling και την Δερμοαπόξεση με διαμάντια (Diamond peeling) μπορούν να επαναφέρουν μια λεία και φωτεινή όψη στην επιδερμίδα τους.                          

Κατάλληλοι υποψήφιοι για τη θεραπεία Exilis

Όσοι ταλαιπωρούνται από χαλάρωση του δέρματος στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο ντεκολτέ.

Όσοι θέλουν να αποφύγουν τον πόνο, την ταλαιπωρία και τις παρενέργειες των επεμβατικών μεθόδων.

*Το Exilis  διαθέτει European CE Mark certification και έχει πιστοποιηθεί από τον Αμερικάνικο Οργανισμό  Τροφίμων και Φαρμάκων FDA (Food & Drug Administration) για την αποτελεσματικότητά του.

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.