Χαλαρωτική Μάλαξη

(Antistress massage)

Η Χαλαρωτική Μάλαξη (Antistress massage) έχει σκοπό να χαλαρώσει το σώμα και τον οργανισμό αλλά και να δώσει ένα αίσθημα απόλαυσης, ξεκούρασης και ηρεμίας.

Αυτό το είδος μάλαξης δεν εφαρμόζεται για θεραπευτικούς σκοπούς αλλά μόνο για ευχαρίστηση, ανακούφιση και χαλάρωση. Ήπιες τεχνικές χειρομάλαξης με χρήση ζεστών αιθέριων ελαίων που έχουν την ιδιότητα να καταπραΰνουν τη μυϊκή ένταση και να προάγουν την αίσθηση βαθειάς χαλάρωσης διεγείροντας αισθητικούς υποδοχείς του δέρματος μέσω αφής και θερμότητας.

Η τεχνική περιλαμβάνει μαλάξεις των μυών καθώς και επάλειψη με διάφορες ευεργετικές ουσίες όπως είναι τα αιθέρια έλαια και αρωματικές ουσίες . Κατά κανόνα η διαδικασία δεν προκαλεί πόνο, βελτιώνει την κυκλοφορία τοπικά και προσδίδει θερμότητα.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Με τη τεχνική συστηματικών και επιστημονικών κινήσεων που εφαρμόζονται πάνω στο σώμα με σκοπό χαλαρωτικό, αισθητικό και προληπτικό, η Χαλαρωτική Μάλαξη (Antistress massage) βοηθά :

Χαλαρωτική Μάλαξη

Spa, αιθέρια έλαια, ευεξία μυαλού και σώματος σε μια θεραπεία που δε θα θέλατε ποτέ να τελειώσει..

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

Οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν τη Χαλαρωτική Μάλαξη (Antistress massage) ως μία χαλαρωτική απόλαυση. Η θεραπευτική της όμως δράση σε πλήθος ασθενειών και προβλημάτων υγείας, αλλά και αισθητικής είναι μεγάλη. Αν μη τι άλλο είναι μια μοναδική φροντίδα αγάπης για το σώμα και την ψυχή.

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.