Φύλλα κολλαγόνου

ενυδάτωση και σύσφιξη

Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη, βασικό συστατικό του δέρματος, που ευθύνεται για τη διατήρηση της δομής του μέσω του πλέγματος των ινών του.

Στη νεαρή ηλικία η σύνθεση του κολλαγόνου από τους ινοβλάστες του δέρματος, τα κύτταρα που το παράγουν, βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Έτσι το δέρμα είναι λείο, στιλπνό και απαλλαγμένο από γραμμές. Με την πάροδο του χρόνου όμως, το δέρμα παύει να συνθέτει το ίδιο ικανοποιητικά κολλαγόνο και έτσι δημιουργούνται οι γνωστές σε όλους μας ρυτίδες, πρόταση λοιπόν αποτελούν οι θεραπείες της αισθητικής ιατρικής που στηρίζονται είτε στην κινητοποίηση του οργανισμού για παραγωγή νέου κολλαγόνου είτε στην απευθείας εφαρμογή του κολλαγόνου στο δέρμα.

Η θεραπεία Φύλλα κολλαγόνου είναι μια πολυεπίπεδη θεραπεία που συνδυάζει ενυδάτωση και σύσφιξη. Συμβάλει άμεσα στην αποτελεσματική συγκράτηση της υγρασίας στις στιβάδες της επιδερμίδας ενώ παράλληλα βελτιώνει την τονικότητα του δέρματος, καταπολεμά τη φθορά από τις κλιματικές αλλαγές, το οξειδωτικό στρες, που επιτείνεται από τον κακό τρόπο ζωής, το κάπνισμα, και τις ορμονικές διαταραχές, όπως στην περίοδο της εμμηνόπαυσης.

Φύλλο κολλαγόνου και ανάπλαση των κυττάρων

Η θεραπεία αυτή, χωρίς οξέα, νυστέρι ή ενέσεις, διεγείρει την ανάπλαση των κυττάρων με αγνά, ενεργά συστατικά, που μεταφέρονται με ειδικές φόρμουλες για άριστη διείσδυση στο δέρμα. Το βελούδινο πλέγμα ινών από το οποίο αποτελείται το φύλλο κολλαγόνου, μόλις διαβρεχτεί από ειδικό  υγρό πολυσακχαρίτων, διογκώνεται και μετατρέπεται σε ένα ημιδιαφανές ζελατινώδες φύλλο που μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί  στο πρόσωπο και το λαιμό, τα μάτια και το ντεκολτέ.

Για τη θεραπεία προσώπου-λαιμού αρχικά πραγματοποιείται μια σειρά περιποίησης της επιδερμίδας, προκειμένου να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και να δημιουργηθεί υπεραιμία ώστε να προετοιμαστεί το δέρμα να δεχθεί τα προϊόντα της θεραπείας. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται μια εξειδικευμένη μάσκα anti-stress, η οποία οξυγονώνει, ενυδατώνει και ανανεώνει το δέρμα. Μετά, εφαρμόζεται το ειδικό φύλλο κολλαγόνου. Το φύλλο αποτελείται από 100% αγνό και καθαρό κολλαγόνο και εμποτίζεται σε υγρό πολυσακχαριτών. Στηριζόμενο στο φαινόμενο της όσμωσης, το φύλλο δρα σαν δεύτερο δέρμα, προσφέροντας ενυδάτωση, ενώ οι πολυσακχαρίτες εισχωρούν βαθιά στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα την σύσφιξη.Στο τελευταίο στάδιο της θεραπείας, εφαρμόζονται αμπούλες αμινοξέων για ενίσχυση του αποτελέσματος.

Φύλλα κολλαγόνου

Για τις περιοχές των ματιών και του ντεκολτέ που χρειάζονται ξεχωριστή φροντίδα, υπάρχουν εξειδικευμένα πρωτόκολλα με φύλλα κολλαγόνου, ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες των συγκεκριμένων περιοχών.

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

Μετά τη θεραπέια με φύλλα κολλαγόνου

Μετά τη θεραπεία το δέρμα είναι εμφανώς πιο λείο, πιο φωτεινό, οι ρυτίδες απαλύνονται και το περίγραμμα του προσώπου ξαναβρίσκει το χαμένο σχήμα του. Επιπλέον, η θεραπεία κολλαγόνου ματιών χαρίζει λάμψη και νεότητα στο βλέμμα, δρα ενεργά κατά των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος και αποσυμφορίζει την ευαίσθητη αυτή περιοχή. Μετά το πέρας της θεραπείας δεν υπάρχει καμία ενοχλητική αντίδραση στην επιδερμίδα που να εμποδίζει την επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

Τα αποτελέσματα  της θεραπείας φύλλα κολλαγόνου είναι θεαματικά χάρη στις εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητές της. Χαρίζει σύσφιξη, τόνωση και ελαστικότητα στο δέρμα λόγω της ελαστίνης που περιέχει. Επίσης, βοηθά στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας και ενισχύει τη μικροκυκλοφορία του αίματος αφού είναι εμπλουτισμένη  και με θαλάσσια συστατικά και εκχυλίσματα GinkgoBiloda.

Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος που έχουν χάσει τη λάμψη και την ελαστικότητά τους, ενώ χρήζουν έντονης ενυδάτωσης. Συνιστάται σε δέρματα που συνδυάζουν αφυδάτωση και χαλάρωση (40+) .

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.