Liposonix HIFU
(Εστιασμένος υπέρηχος)

αντιμετωπίστε το τοπικό πάχος

Το Liposonix αποτελεί μία μέθοδο για την διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος η οποία αντιμετωπίζει το τοπικό πάχος.

Η μέθοδος Liposonix είναι γνωστή και ως «Λιποαναρρόφηση χωρις νυστέρι» και αποτελεί μία εγκεκριμένη (2011) τεχνική από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων ( FDA ). Πρόκειται για μία μέθοδο που χρησιμοποιεί μια τεχνολογία υπερήχων υψηλής έντασης και εστίασης, της οποίας η θερμική δράση καταστρέφει το στοχευμένο λίπος. Η μέθοδος είναι αναίμακτη, ανώδυνη και κυρίως μη επεμβατική.

To Liposonix απευθύνεται σε όλους όσους βρίσκονται κοντά στο επιθυμητό τους βάρος και αντιμετωπίζουν προβλήματα με τοπικό πάχος σε ορισμένα σημεία του σώματος, το οποίο πιθανώς να αντιστέκεται στην διατροφή και την άσκηση. Πραγματοποιείται στο πλαίσιο μίας μόνο συνεδρίας και τα αποτελέσματα είναι εμφανή σε 12 περίπου εβδομάδες.

Το Liposonix αφορά άντρες και γυναίκες. Μπορείτε να στραφείτε στην μέθοδο αυτή αν:

Δεν είστε κατάλληλο άτομο αν ο δείκτης μάζας σώματός σας (BMI) ξεπερνά το 30 και το τοπικό πάχος ξεπερνά τα 2,5 εκατοστά (τεστ «τσιμπήματος» της περιοχής).   Δεν απευθύνεται δηλαδή σε άτομα παχύσαρκα ούτε απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να χάσουν βάρος.

Το Liposonix εφαρμόζεται σε ορισμένα σημεία του σώματος όπου εντοπίζεται τοπικό πάχος και από το οποίο θέλετε να απαλλαγείτε

Οι περιοχές όπου εφαρμόζεται είναι:

Liposonix

Το Liposonix πραγματοποιείται χωρίς τη χρήση αναισθησίας καθώς πρόκειται για μια “λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι “. Κατά τη διαδικασία, ο χειριστής χρησιμοποιεί ένα εργαλείο ψεκασμού για την περίπτωση που η θερμότητα γίνει λίγο ενοχλητική. Στοχεύει σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, όπου με ειδικές σκιαγραφήσεις εφαρμόζεται η θεραπεία με ακρίβεια και επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

Το Liposonix προσφέρει μία σειρά πλεονεκτημάτων:

Διαδικασία και τεχνική της μεθόδου Liposonix

Πριν από την θεραπεία o χειριστής θα μαρκάρει την περιοχή που πρόκειται να αντιμετωπιστεί. Μόλις ξεκινήσει η διαδικασία θα εφαρμόσει στην περιοχή που θα αντιμετωπιστεί το Liposonix. Πρόκειται για μία χειροκίνητη συσκευή με μία κεφαλή υπερήχων και ένα προσαρμοσμένο εργαλείο ψεκασμού, προκειμένου να εξασφαλιστεί η άνεση του ασθενούς. Κατά την διάρκεια της θεραπείας μπορεί να νιώσετε μυρμήγκιασμα, κνησμό, αίσθηση καύσου ή ψυχρότητας, σε ήπιο βαθμό.

 Η ενέργεια των υπερήχων δρα υποδόρια, εστιάζοντας στα στρώματα του λίπους συγκεκριμένου βάθους, χωρίς να καταστρέφει τον περιβάλλοντα ιστό. Στοχεύοντας κατευθείαν στα λιποκύτταρα, προκαλεί θερμική βλάβη στις κυτταρικές μεμβράνες που τα περιβάλλουν απελευθερώνοντας έτσι το περιεχόμενο των λιποκυττάρων , μεγαλύτερο μέρος του οποίου θα απορροφηθεί σταδιακά από τον οργανισμό.

 Η θεραπεία πραγματοποιείται σε συνεδρίες όπου η διαδικασία διαρκεί μια ώρα. Η κάθε θεραπεία είναι εξατομικευμένη και διαμορφώνεται σύμφωνα με τον βαθμό και την περιοχή του προβλήματος. Ενώ η θεραπεία αποτελεί μία μονή θεραπεία και πραγματοποιείται σε πολύ σύντομο χρόνο, τα αποτελέσματα είναι ορατά με την πάροδο του χρόνου. Θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή και να αναμένετε ρεαλιστικά αποτελέσματα.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Μετά την θεραπεία του Liposonix μπορεί να εμφανιστεί ερυθρότητα στην επίμαχη περιοχή που εφαρμόστηκε. Ακόμα είναι πιθανό να δημιουργηθεί πρήξιμο . Η ερυθρότητα θα υποχωρήσει από μόνη της μετά από μερικές ώρες καθώς και το οίδημα.

Η περίμετρος του σημείου στο οποίο εφαρμόστηκε το Liposonix θα είναι μικρότερη κατά ένα περίπου μέγεθος, συνεπώς το περίγραμμά σας θα βελτιωθεί αισθητά και το τοπικό πάχος θα μειωθεί κατά κάποια εκατοστά. Η διάρκεια των αποτελεσμάτων είναι μόνιμη καθώς το Liposonix επιδρά στα λιποκύτταρα και τα καταστρέφει.

Τα λιποκύτταρα δεν αναγεννούνται ξανά. Συστήνεται να ακολουθήσετε μία σωστή διατροφή και να βάλετε την άσκηση στην ζωή σας για λόγους υγείας και ποιοτικής διαβίωσης. Ακόμα θα πρέπει να προσέξετε να μην πάρετε βάρος άνω των 3-5 κιλών καθώς μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με εκ νέου τοπικό πάχος, δηλαδή με μια νέα εναπόθεση λίπους σε άλλα σημεία του σώματος.

Mία μέθοδος που χρησιμοποιεί τεχνολογία υπερήχων υψηλής έντασης και εστίασης, της οποίας η θερμική δράση καταστρέφει το στοχευμένο λίπος. Η μέθοδος είναι αναίμακτη, ανώδυνη και κυρίως μη επεμβατική.

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.