Oxy Spa

(Οξυγονοθεραπεία)

Η εφαρμογή της οξυγονοθεραπείας προφυλάσσει και εφοδιάζει την επιδερμίδα με φυσικά ενεργά και θρεπτικά στοιχεία.

 Όλοι γνωρίζουμε την θεμελιώδη σημασία του οξυγόνου για τη ζωή μας και τη καλή υγεία. Μπορούμε να επιζήσουμε χωρίς τροφή επί εβδομάδες, χωρίς νερό επί μέρες, αλλά χωρίς οξυγόνο μόνο για λίγα λεπτά. Το οξυγόνο είναι πηγή και ελιξίριο ζωής για κάθε ένα από τα 80 δις κύτταρα του οργανισμού μας. Ανεπαρκής εφοδιασμός με οξυγόνο, προκαλούμενος είτε από υποκειμενικές αιτίες (ασθένειες, ηλικία, στρες, άγχος, κ.τ.λ) είτε από περιβαλλοντολογικούς λόγους (μόλυνση ατμόσφαιρας, κλειστοί χώροι διαβίωσης, εργασία, καθιστική ζωή, κάπνισμα, λανθασμένη διατροφή, κ.τ.λ) είναι το αίτιο για αρκετές ασθένειες, χρόνιες παθήσεις και πολυάριθμες οργανικές δυσλειτουργίες.

 Μετά την ηλικία των 25 ετών η παροχή οξυγόνου στα κύτταρα αρχικά γίνεται δυσκολότερη και σε βάθος χρόνου μειώνεται προοδευτικά. Για τη διατήρηση της νεανικότητας της επιδερμίδας και την ενδυνάμωση της φυσικής άμυνας του οργανισμού, η παρουσία του οξυγόνου είναι απολύτως απαραίτητη.

 Γι΄ αυτό το σκοπό δημιουργήθηκε μια επαναστατική μέθοδος περιποίησης του δέρματος η Oxy Spa (Οξυγονοθεραπεία) η οποία άνοιξε καινούργια εποχή στην αισθητική στοχεύοντας με μοναδικά αποτελέσματα στην αναζωογόνηση του σώματος γενικά και της επιδερμίδας ειδικότερα. Η εφαρμογή της οξυγονοθεραπείας  προφυλάσσει και εφοδιάζει την επιδερμίδα με φυσικά ενεργά και θρεπτικά στοιχεία.

Η θεραπεία Oxy Spa (Οξυγονοθεραπεία) βασίζεται στην γνώση, ότι οι θρεπτικές ουσίες των κυττάρων αξιοποιούνται κατά τον καλύτερο τρόπο, όταν οι καύσεις στα κύτταρα λειτουργούν ικανοποιητικά λόγω επαρκούς τροφοδοσίας με οξυγόνο και βιταμίνες. Με αυτή την εκπληκτική μέθοδο επιτυγχάνεται συνδυασμένη ευεργετική περιποίηση και θεραπεία σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Ο πολυμερισμός των πολύτιμων βιταμινών σε συνδυασμό με τον ταυτόχρονο εφοδιασμό των κυττάρων με υψηλής πυκνότητας καθαρό οξυγόνο εγγυώνται ένα τέλειο και άμεσο αποτέλεσμα που είναι εμφανές ήδη από την πρώτη εφαρμογή.

Τι πετυχαίνει το Oxy Spa (Οξυγονοθεραπεία)

Η Oxy Spa (Οξυγονοθεραπεία) είναι η μοναδική αισθητική προσέγγιση για θεραπείες προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ με άμεσο εκπληκτικό αποτέλεσμα για μια ανανεωμένη, λαμπερή, σφριγηλή, νεανική επιδερμίδα, για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες, που επιτυγχάνει:

Σημαντικό στην Οξυγονοθεραπεία είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μετά από άλλες θεραπείες για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα όπως:

Oxy Spa (Οξυγονοθεραπεία)

Το οξυγόνο σε συνδυασμό με τις κατάλληλες βιταμίνες και με τα εκχυλίσματα βοτάνων, πεπτίδια, ένζυμα και τα φυτικά βλαστοκύτταρα που περιλαμβάνει η Oxy Spa (Οξυγονοθεραπεία) δίνουν την ώθηση που χρειάζεται το δέρμα για να καθυστερήσει τη γήρανση και να λάμψει. Είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

Επιδράσεις των Βιταμινών Α, C, E ανάλογα την περίπτωση και την έκταση του προβλήματος , που εμπεριέχονται στα ενεργά διαλύματα της οξυγονοθεραπείας :

  • Η βιταμίνη Α αναδομεί την επιδερμίδα, αυξάνει την μικροκυκλοφορία του αίματος, βοηθάει το σχηματισμό των βλεννοπολυσακχαριτών του συνδετικού ιστού, επιδρά θετικά επί της κυτταρικής ανάπτυξης και της υποδιαίρεσης κατά την αναδόμηση της επιδερμίδας.
  • Η βιταμίνη Ε εξαλείφει τις ενδεχόμενες ελεύθερες ρίζες. Προλαμβάνει τις διαδικασίες που οδηγούν στη γήρανση του δέρματος και βοηθάει στο σχηματισμό των νέων υγειών κυττάρων.
  • Η βιταμίνη C επιδρά στην φυσική παραγωγή του διακυτταρικού υγρού και του υαλουρονικού οξέος, βοηθάει στην παραγωγή των νηματοειδών δομών στον συνδετικό ιστό, συμβάλλει στην αναδόμηση της βιταμίνης Ε, είναι δε πολύ γνωστός αναστολέας των ελευθέρων ριζών.
  • Οι βιταμίνες έχουν υποστεί ειδική εργαστηριακή επεξεργασία κατά την διαδικασία παρασκευής, προς αποφυγή οξειδώσεως , από την επενέργεια του οξυγόνου.

Η Oxy Spa (Οξυγονοθεραπεία) διαρκεί 1 ώρα και περιλαμβάνει 5 στάδια:

  • Καθαρισμός: Η επιδερμίδα φωτίζεται και ανανεώνεται από το πρώτο λεπτό, καθώς αφαιρούνται οι τοξίνες και το σμίγμα με ένα απαλό gel που αποκτά κρεμώδη υφή όταν έρθει σε επαφή με το δέρμα. Χωρίς οξέα ή άλλα χημικά πρόσθετα, το γαλάκτωμα καθαρισμού είναι ενισχυμένο με φυτικά βλαστοκύτταρα και βότανα.
  • Απολέπιση: Με την απολέπιση τα νεκρά κύτταρα φεύγουν χωρίς να προκαλείται ερεθισμός χάρη στα ένζυμα φρούτων που περιλαμβάνει, και το δέρμα προετοιμάζεται να υποδεχθεί τη μάσκα οξυγόνου.
  • Οξυγόνωση: Η μοναδική μάσκα οξυγονώνει την επιδερμίδα απελευθερώνοντας καθαρά μόρια οξυγόνου και προσφέρει άμεση λάμψη.
  • Αναγέννηση: Για ακόμα μεγαλύτερη τόνωση, ο ορός με βλαστοκύτταρα, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες ενισχύει το αποτέλεσμα της μάσκας, προστατεύοντας την επιδερμίδα από τη γήρανση.
  • Ενυδάτωση: Το τελικό συστατικό αφενός προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία αφετέρου δίνει στο δέρμα μια λεία υφή.
Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.