Κρουστικός υπέρηχος (Shockwave)

για άμεση απώλεια πόντων

Ο κρουστικός υπέρηχος είναι μια καινοτομία της ιατρικής τεχνολογίας, που τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται στην κοσμητική ιατρική με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ο κρουστικός υπέρηχος λιπόλυσης στοχεύει στις περιοχές με συσσωρευμένο λιπώδη ιστό. Αποτέλεσμα της θεραπείας είναι η λιπογλυπτική και η σμίλευση της σιλουέτας καθώς επιτυγχάνεται σημαντική απώλεια πόντων. Εκτός από τη μείωση της λιπώδους μάζας βελτιώνεται η αιματική και λεμφική κυκλοφορία, καταπολεμούνται τα οιδήματα, και μειώνεται θεαματικά η κυτταρίτιδα, βοηθάει επίσης στην παραγωγή νέου κολλαγόνου με αποτέλεσμα το δέρμα να ανακτά τη φυσική του ελαστικότητα και σφριγηλότητα.

 Ο κρουστικός υπέρηχος παράγει ισχυρούς ακουστικούς παλμούς οι οποίοι κατευθύνονται σε προβληματικές περιοχές του δέρματος ή του ιστού και παράγουν ένα ευρύ φάσμα θετικών φυσιολογικών αντιδράσεων μέσα στο σώμα. Ενεργοποιούν δηλαδή τη μικροκυκλοφορία στο λιπώδη ιστό, διαρρηγνύουν τη μεμβράνη των λιποκυττάρων και ρευστοποιούν το λίπος .

Ειδικό τζελ εφαρμόζεται στην προς θεραπεία περιοχή ως προστατευτικό και διαβιβαστικό μέσο για να εξασφαλίσουμε ότι τα ακουστικά κύματα θα διοχετευτούν στο δέρμα χωρίς καμία απώλεια σε ενέργεια.

Συνδυαστική θεραπεία για μέγιστα αποτελέσματα

Η καινοτομία της θεραπείας είναι ότι συνδυάζεται με την εφαρμογή Vacuum RF  που δρα στο αποδομημένο  λιποκύτταρο με αποτέλεσμα την άμεση διάσπαση και συρρίκνωσή του.

Ταυτόχρονα, η τεχνολογία RF ραδιοσυχνότητες  με την τοπική θερμική διέγερση βοηθά τους ινοβλάστες στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, παρέχοντας έτσι αποτελεσματική επιδερμική σύσφιξη.

Η ενδοδερμική μάλαξη Vacuum RF μέσω της υποπίεσης την οποία προκαλεί στο σώμα, διεγείρει τα λεμφαγγεία με σκοπό την αύξηση της κυκλοφορίας της λέμφου, προάγει την λεμφική αποσυμφόρηση και την αποβολή τοξινών και ελεύθερων ριζών από τον οργανισμό.

Ο κρουστικός υπέρηχος εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος που παρουσιάζουν αυξημένη λιπώδη μάζα, όπως χέρια, κοιλιά, γλουτοί, μηροί, γόνατα και γάμπες. Είναι ανώδυνη διαδικασία και διαρκεί κατά μέσο όρο 30 λεπτά. Συστήνεται η εφαρμογή της μία φορά την εβδομάδα για κάθε περιοχή.

Πλεονεκτήματα της θεραπείας

Κρουστικός Υπέρηχος

Ο κρουστικός υπέρηχος επιλέγεται όλο και περισσότερο για να αντιμετωπιστεί το τοπικό πάχος, η επιδερμική χαλάρωση και η κυτταρίτιδα που μπορεί να υπάρχει στα χέρια, την κοιλιά, τους μηρούς, τα γόνατα και τις γάμπες.

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

Ο κρουστικός υπέρηχος διασπά τον ινώδη συνδετικό ιστό που διαμερισματοποιεί το λίπος και συγκρατεί το δέρμα πάνω στην επιφάνεια των μυών.               

Με τον κρουστικό υπέρηχο , η κυτταρίτιδα βελτιώνεται, το τοπικό πάχος περιορίζεται και η επιδερμική χαλάρωση μειώνεται. Τα αποτελέσματά της βασίζονται στα κρουστικά κύματα που δημιουργούνται και μεταδίδονται στους ιστούς με ελεγχόμενη πίεση και συχνότητα. Η θεραπεία διεισδύει τους βαθύτερους ιστούς, μειώνει των όγκο των λιποκυττάρων, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, προάγει την σύνθεση του κολλαγόνου και ενεργοποιεί την διαδικασία κυτταρικής ανάπλασης.

 Η λεία, ελαστική και σφριγηλή επιδερμίδα είναι όμως ο κοινός μας στόχος. Τα άμεσα και μακροχρόνια αποτελέσματα του κρουστικού υπέρηχου θα σας ανταμείψουν.

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.