Βιολογική Αποτρίχωση Σώματος

(Wax Body epilation)

Βιολογική Αποτρίχωση Σώματος (Wax Body epilation)

Η Βιολογική Αποτρίχωση Σώματος (WAX Body epilation) γίνεται με ζεστό κερί αζουλενίου, υποαλλεργικό, το οποίο θερμαίνεται στην κατάλληλη θερμοκρασία με τη βοήθεια κεριέρας με θερμοστάτη ακριβείας, ώστε να αποκλείεται η πιθανότητα ερεθισμού του δέρματος ή εγκαύματος. Με τη βοήθεια του κεριού απομακρύνουμε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, αφού πρώτα έχουμε καθαρίσει σχολαστικά την επιφάνεια του δέρματος και έχουμε απολυμάνει με οινόπνευμα.

Αποτέλεσμα της θεραπείας στο δέρμα σας

Το δέρμα μετά τη Βιολογική Αποτρίχωση Σώματος (WAX Body epilation) είναι λείο, χωρίς ερεθισμό και παραμένει άτριχο για αρκετές ημέρες. Η επανέκφυση των τριχών εξαρτάται από το πόσο δυνατές είναι αυτές, από τις προηγούμενες μεθόδους αποτρίχωσης που εφαρμόζονταν εκεί (π.χ. αν είχε εφαρμοστεί τσιμπιδάκι, αυτό σίγουρα θα είχε δυναμώσει τις τρίχες), καθώς και από ορμονικούς παράγοντες, από χρήση φαρμακευτικών ουσιών (όπως η κορτιζόνη από το στόμα ή τοπικά) και συνήθως κυμαίνεται από 20-35 ημέρες. Γι’ αυτό συστήνουμε συχνότητα εφαρμογής της βιολογικής αποτρίχωσης: μία φορά το μήνα ή κάθε ενάμιση μήνα το αργότερο.

Εφαρμογή της Βιολογικής Αποτρίχωσης Σώματος

Η Βιολογική Αποτρίχωση Σώματος (WAX Body epilation) εφαρμόζεται στο σώμα, τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες, με τη χρήση ειδικής ρολέτας με κερί αζουλενίου και βαμβακερές ταινίας μίας χρήσης. Ακολουθεί και εδώ επάλειψη της περιοχής με τα βιολογικά ένζυμα αποδυνάμωσης της τρίχας και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, ειδικά σε νεαρά άτομα που δεν έχουν ταλαιπωρήσει τ ην τριχοφυΐα τους με ξυράφι και άλλες μεθόδους. Στα μικρά κορίτσια ξεκινάμε τη βιολογική αποτρίχωση στα πόδια και σε μασχάλες από την ηλικία των 11-12 χρόνων, ειδικά αν η τριχοφυΐα αρχίσει να δυναμώνει και να παίρνει την ώριμη μορφή της, οπότε αποτελεί «αιτία ντροπής» και γίνεται συχνά αφορμή για πειραχτικά σχόλια από το μαθητικό περιβάλλον του παιδιού.

Βιολογική Αποτρίχωση Σώματος

Η Βιολογική Αποτρίχωση Σώματος (WAX Body epilation) γίνεται με ζεστό κερί αζουλενίου, υποαλλεργικό, το οποίο θερμαίνεται στην κατάλληλη θερμοκρασία με τη βοήθεια κεριέρας με θερμοστάτη ακριβείας, ώστε να αποκλείεται η πιθανότητα ερεθισμού του δέρματος ή εγκαύματος.

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

Περιοχές εφαρμογής

Η Βιολογική Αποτρίχωση Σώματος (WAX Body epilation) μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε ηλικία, σε κάθε φύλο καθώς και σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα όπως:

Μετά την αφαίρεση της τριχοφυΐας διεισδύουμε-εφαρμόζουμε την Ενζυμική ρύθμιση τριχοφυΐας σώματος (Body after epil) με ειδικά ένζυμα αποδυνάμωσης του τριχικού θύλακα, με σκοπό τη δημιουργία ασθενέστερου τριχώματος. Επιπλέον, η κερατολυτική δράση των ενζύμων αυτών βοηθάει συχνά στην εξάλειψη μικρών θυλακίτιδων, στην τάση να γυρίζουν οι τρίχες προς τα μέσα, ενώ βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, που συχνά (λόγω της αποτρίχωσης) παρουσιάζει τραχύτητα.       

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.