Ενζυμική Ρύθμιση Τριχοφυΐας Σώματος

(Body After Epil)

Η Ενζυμική ρύθμιση τριχοφυΐας (after epil) είναι η αποτρίχωση που γίνεται με την εισχώρηση κατάλληλων φυτικών ενζύμων σε πρόσφατα αποτριχωμένους θύλακες.

Εφαρμόζεται αμέσως μετά τη ριζική αποτρίχωση με ηλεκτρόλυση ή την  βιολογική αποτρίχωση με κερί καθώς και σε επίμονη τριχοφυΐα παράλληλα με φωτοαποτρίχωση IPL σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου ή του σώματος. Ανήκει στις μεθόδους μόνιμης αποτρίχωσης, δηλαδή μετά από μικρό διάστημα της εφαρμογής της μεθόδου δεν έχουμε επανέκφυση της τριχοφυΐας.

Τα ένζυμα καταστρέφουν επιλεκτικά τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας και όχι στέρεες δομές, όπως η κερατίνη. Τα φυτικά αυτά ένζυμα, στις συγκεντρώσεις που δίνονται μπορούν και πρωτεολύουν (καταστρέφουν) πρωτεΐνες που βρίσκονται σε μικρές ποσότητες και είναι απαραίτητες για τη διατήρηση αναγεννητικών κυττάρων της τρίχας, για την αύξηση και τον πολλαπλασιασμό τους.

Τα πρωτεολυτικά ένζυμα που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούνται στην ενζυμική ρύθμιση τριχοφυίας (after epil) είναι η θρυψίνη, η χυμοθρυψίνη και η παπαΐνη.

Εφαρμόζεται σε ορμονοεξαρτώμενες επιφάνειες όπως:

και σε μη ορμονοεξαρτώμενες επιφάνειες όπως:

Το ένζυμο της παπαΐνης ενδείκνυται για την αποτρίχωση κάθε τύπου δέρματος.Πειραματικές μελέτες έχουν δείξει ότι η δράση της επιφέρει αναστολή στην αναγεννητική φάση της τρίχας, βοηθώντας στην εξάλειψη της τριχοφυΐας. Έχει παρατηρηθεί ότι η διαδοχική εφαρμογή του σκευάσματος προκαλεί σημαντική αποδόμηση στα θυλάκια των τριχών.

Ενζυμική Ρύθμιση Τριχοφυΐας Σώματος

Το προϊόν έχει παράλληλα και αντισηπτική καθώς και επουλωτική δράση, η οποία βοηθάει στην αποφυγή μολύνσεων και στην καταπράυνση του δέρματος που έχει υποστεί θεραπεία.

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

Η Ενζυμική ρύθμιση τριχοφυΐας (after epil) μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τύπο δέρματος με:

  • Ειδική ποσότητα παπαΐνης για ενζυμική αποτρίχωση σε αλλεργικά, δυσανεκτικά δέρματα ή ευαίσθητες περιοχές όπως η μασχάλη, το άνω χείλος, τα φρύδια κτλ.
  • Ενισχυμένη ποσότητα παπαΐνης για γρήγορο αποτέλεσμα σε όλα τα σημεία του σώματος.
  • Ιονιζόμενα ένζυμα για πιο εντατική δράση σε ορμονοεξαρτώμενα επίμονα προβλήματα τριχοφυΐας.

Η ενζυμική ρύθμιση τριχοφυΐας (after epil) πετυχαίνει σταδιακή ρύθμιση-μείωση της τριχοφυΐας χωρίς παρενέργειες. Μετά την εφαρμογή δε πλένουμε την περιοχή με νερό για τουλάχιστον 8 ώρες, για την αποφυγή ερεθισμών, ερυθρότητας και μείωσης της δραστικότητας του ενζύμου.

Συνδυάζεται άριστα με ριζική αποτρίχωση με ηλεκτρόλυση καθώς και μετά από βιολογική αποτρίχωση και συνιστάται σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές-επιφάνειες ανεπιθύμητης τριχοφυΐας παράλληλα με φωτοαποτρίχωση ΙPL.

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.