Ψηφιακή Δερμοανάλυση

(Skin Analyser)

Η ψηφιακή δερμοανάλυση (Skin Analyser) επιτρέπει την εν τω βάθει διάγνωση του δέρματος, καθώς με τη λεπτομερή απεικόνιση αξιολογούνται και αντιμετωπίζονται στοχευμένα οι ανάγκες του.

Η Ψηφιακή δερμοανάλυση (Skin Analyser)  είναι η πιο σύγχρονη τεχνολογία για την ανάλυση της επιδερμίδας του προσώπου, καθώς και για τη λήψη, προβολή και σύγκριση αποτελεσμάτων. Η συσκευή χρησιμοποιεί την τεχνολογία φασματικής απεικόνισης RGB, UV και PL, σε συνδυασμό με τεχνητή νοημοσύνη και ανάλυση εικόνας, μπορεί να ανιχνεύσει συνολικά 12 ανάγκες του δέρματος και της επιδερμίδας.

Ανάλυση 12 εμφανών δερματικών αναγκών

Με την Ψηφιακή δερμοανάλυση (Skin Analyserχρειάζονται μόνο 15 δευτερόλεπτα για την λήψη των δεδομένων, η συσκευή λειτουργεί εύκολα χάρη σε μια κεφαλή, οπότε δεν χρειάζεται περισσότερο από 15-20 λεπτά για μια πλήρη ανάλυση των δεδομένων.

Ψηφιακή Δερμοανάλυση

Η Ψηφιακή δερμοανάλυση (Skin Analyser) καθιστά δυνατή την ακριβή διάγνωση και την βέλτιστη θεραπευτική προσέγγιση ανά τύπο δέρματος και την επίλυση επιδερμικών ατελειών-βλαβών , καθώς και την αποτροπή της χρήσης υλικών που μπορούν να μην προσδίδουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

 Η τεχνολογία φασματικής απεικόνισης RGB, UV και PL απεικονίζει λεπτομερώς όλα τα είδη δερματικών προβλημάτων, όπως μεγεθυνμένους πόρους, ρυτίδες, μελάγχρωση κ.λπ.. Επιπλέον, λαμβάνεται πλήρης αναφορά με προτάσεις για συνδυασμό θεραπειών περιποίησης δέρματος σε περιπτώσεις πολλών διαφορετικών επιδερμικών αλλοιώσεων.

Πόροι που φαίνονται σε φασματική απεικόνιση RGB: δείχνει τους τρέχοντες μεγάλους πόρους στην επιφάνεια του δέρματος που υπερβαίνουν το κανονικό μέγεθος πόρων με διάμετρο 0,02-0,05 mm.

 Ακμή σε φασματική απεικόνιση RGB: αντιπροσωπεύει το σημερινό σημείο, το χρώμα του οποίου είναι πιο σκούρο από το συνηθισμένο χρώμα του δέρματος και σχηματίζει στρογγυλό σχήμα στην επιφάνεια του δέρματος.

 Ρυτίδες σε φασματική απεικόνιση RGB: εμφανίζει την τρέχουσα κατάσταση των ρυτίδων, καθώς και οποιαδήποτε περιοχή έχει μεγαλύτερη ένταση. Όσο υψηλότερο είναι το ποσοστό, τόσο πιο εμφανείς είναι οι ρυτίδες.

 Υφή δέρματος σε φασματική απεικόνιση PL: εμφανίζει την τρέχουσα υφή του δέρματος, προβλέπει το μελλοντικό μοτίβο και την κατάσταση των ρυτίδων.

 Πορφυρίνη σε φασματική απεικόνιση UV: εμφανίζει έκκριση σμήγματος στο τρέχον στρώμα του δέρματος μέσω κατανομής μαύρων κουκίδων.

 Χρωματισμός σε φασματική απεικόνιση με υπεριώδη ακτινοβολία: δείχνει την τρέχουσα μελάγχρωση του δέρματος, η οποία προβλέπει πιθανή μελλοντική μελάγχρωση σε περιοχές όπου υπάρχει ήδη αναπτυσσόμενη μελάγχρωση

 Ενυδάτωση: εμφανίζει την κατάσταση της ενυδάτωσης του δέρματος στο χόριο.

 Ευαίσθητη περιοχή: υποδεικνύει την κατάσταση της ευαισθησίας του δέρματος, η οποία είναι αλλεργική στις μεταβαλλόμενες εποχές ή όταν χρησιμοποιείτε καλλυντικά με βαρέα μέταλλα.

 Καφέ ζώνη: εμφανίζει την κατάσταση του μεταβολισμού των κυττάρων του δέρματος. Μερικοί ασθενείς χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ανακτήσουν το δέρμα μετά από διαδικασίες λέιζερ, καθώς ο μεταβολισμός των δερματικών κυττάρων τους είναι πιο αργός. Με τη βοήθεια των καφέ κουκκίδων μπορούμε να δούμε αυτές τις ζώνες.

 UV βλάβη: Πρόκειται για έναν λεκέ βαθιά κάτω από το δέρμα που προκαλείται από παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, τη σπάνια χρήση αντηλιακού και εγκαυμάτων. Η μακροχρόνια, σοβαρή μελάγχρωση παραμένει βαθιά στο δέρμα.

 Γήρανση του δέρματος: δείχνει την κατάσταση του δέρματος τα επόμενα 3-5 χρόνια, εάν δεν αλλάξετε ή βελτιώσετε τη φροντίδα του δέρματος.

 Βελτίωση της κατάστασης του δέρματος: εμφανίζει την κατάσταση του δέρματος μετά από 3-5 χρόνια, εάν δώσετε έμφαση στις επαγγελματικές μεθόδους φροντίδας του δέρματος.

 Βιολογική ηλικία του δέρματος: μας δείχνει την ηλικία του δέρματος ασχέτως της ημερομηνίας γέννησης.

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.