Οξέα Φρούτων (AHA)

Τα Οξέα Φρούτων (AHA) χαρίζουν φρέσκια, απαλή και νεανική όψη άμεσα, ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια για την υγεία της επιδερμίδας.

Το δέρμα του προσώπου με την πάροδο του χρόνου, εμφανίζει τα πρώτα σημάδια φωτογήρανσης. Η καθημερινή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, οι περιβαλλοντικοί ρύποι και το καθημερινό μακιγιάζ, επιβαρύνουν την επιδερμίδα και μπλοκάρουν την κυτταρική ανανέωση.

Τα Οξέα Φρούτων (AHA) είναι οργανικές, μη τοξικές ουσίες που ανήκουν στην ομάδα των Α-υδροξυοξέων.

Τα πιο γνωστά είναι:

  • Το γλυκολικό οξύ, το οποίο προέρχεται από το ζαχαροκάλαμο και υπάρχει ως συστατικό στο δέρμα μας
  • Το γαλακτικό οξύ, το οποίο προέρχεται από το γάλα
  • Το κιτρικό οξύ, το οποίο συναντάμε στα εσπεριδοειδή (πορτοκάλι, λεμόνι, κίτρο, γκρέιπφρουτ)
  • Το μηλικό οξύ, το οποίο συναντάμε στο μήλο
  • Το τρυγικό οξύ, το οποίο προέρχεται από το σταφύλι.

Στα Οξέα Φρούτων (AHA) χρησιμοποιείται σε μεγαλύτερη συγκέντρωση το γλυκολικό οξύ καθώς είναι πιο συμβατό με την επιδερμίδα και μπορεί να εισχωρήσει στη βαθύτερη στοιβάδα του δέρματος, εκεί που ξεκινάει η κυτταρική ανανέωση. Εφαρμόζεται το σύμπλεγμα των οξέων στην περιοχή που μας ενδιαφέρει και τα αφήνουμε να δράσουν ανάλογα με την οξύτητα. Έτσι γίνεται η ενεργοποίηση των δομικών συστατικών του δέρματος, όπως της ελαστίνης και αναδιατάσσεται η την «αρχιτεκτονική» του κολλαγόνου. Παράλληλα, αποκολλούνται τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας. 

Στόχος της θεραπείας με οξέα φρούτων (AHA):

  • η βελτίωση του φωτογηρασμένου δέρματος
  • η μείωση λεπτών γραμμών, ρυτίδων
  • μείωση ουλών ακμής
  • δυσχρωμίες

Οξέα Φρούτων (AHA)

Μετά από θεραπεία με Οξέα Φρούτων (AHA) το πρόσωπο ακτινοβολεί υγεία, είναι λαμπερό και πάρα πολύ απαλό. Στην ουσία, το δέρμα γίνεται πολύ πιο ανθεκτικό και έχει τη δυνατότητα να συγκρατεί περισσότερη υγρασία από πριν.

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

Τα αποτελέσματα της θεραπείας με Οξέα Φρούτων (AHA) είναι:

Τα Οξέα Φρούτων (AHA) ανήκουν την κατηγορία της ήπιας απολέπισης και είναι απόλυτα ασφαλή για την υγεία του δέρματος. Οι εξειδικευμένοι αισθητικοί του My Beauty εφαρμόζουν τη θεραπεία με απόλυτη ασφάλεια. Η συγκέντρωση των οξέων που θα χρησιμοποιηθεί, καθορίζεται μετά από διάγνωση του τύπου της επιδερμίδας και εφαρμόζεται, σε διαφορετικές διαβαθμίσεις, ανάλογα με τον τύπο του προσώπου και το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. 

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.