Φωτοανάπλαση Σώματος IPL

(IPL Body Photoanaplasis)

Με την Φωτοανάπλαση Σώματος IPL  επιτυγχάνεται μια ελαφριά θερμική ενέργεια στο δέρμα. Αυτή η ενέργεια  διεγείρει τους  ινοβλάστες με αποτέλεσμα την παραγωγή νέου κολλαγόνου και την μείωση της φωτογήρανσης. Μειώνονται, ακόμα,  οι δυσχρωμίες του δέρματος που οφείλονται στην δράση της υπεριώδους ακτινοβολίας, και βελτιώνεται η υφή του δέρματος. Η Φωτοανάπλαση Σώματος IPL βοηθάει επίσης στην σύσφιξη της  επιδερμίδας, στην μείωση της σμηγματόρροιας, στην ακμή, στις θαμπές περιοχές του δέρματος, στις ρυτίδες, στους βαθείς πόρους και  στο  κατεστραμμένο από τον ήλιο δέρμα.                                                                      

 Οι θεραπείες έντονου παλμικού φωτός εφαρμόζονται στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο στήθος και στα χέρια. Οι εφαρμογές κυμαίνονται από τέσσερις έως έξι επισκέψεις, με μεσοδιαστήματα τριών εβδομάδων περίπου. Το φάσμα του έντονου παλμικού φωτός μπορεί να κυμαίνεται στην ορατή και κοντινή υπέρυθρη ζώνη από 400nm περίπου έως 1200nm. Το φως διαβιβάζεται μέσω ενός μικρού ομαλού γυάλινου άκρου, το οποίο τοποθετείται πάνω στο δέρμα.

Φωτοανάπλαση Σώματος IPL στην αντιμετώπιση χρωματικών αλλοιώσεων

Η αισθητική αντιμετώπιση των κηλίδων, των πανάδων, καθώς και των σημαδιών εκ γεννετής, γίνεται με έντονο παλμικό φως, το οποίο απορροφάται από την ανεπιθύμητη μελανίνη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταστρέφεται η μελανίνη με την αύξηση της θερμοκρασίας. Αμέσως μετά τη θεραπεία η μελανίνη έχει διασκορπιστεί, χωρίς να καταστρέψει τον περιβάλλοντα ιστό. Τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, τα μόριά της ελαχιστοποιούνται μέσω της φαγοκυττάρωσης και απορροφώνται από το σώμα.

Φωτοανάπλαση IPL

  • Αντιμετώπιση χρωματικών αλλοιώσεων
  • Αντιμετώπιση αγγειακών αλλοιώσεων
  • Αντιμετώπιση αλλοιώσεων κολλαγόνου και ελαστίνης
  • Αντιμετώπιση ραγάδων
  • Αντιμετώπιση της ακμής

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

Φωτοανάπλαση Σώματος IPL στην αντιμετώπιση αγγειακών αλλοιώσεων

Στην αισθητική αντιμετώπιση των αιμαγγειωμάτων, των ευρυαγγειών, της ερυθρότητας, καθώς και των βλαβών από την ροδόχροη νόσο, το παλμικό φως στοχεύει στην αιμοσφαιρίνη και στην θερμοπηξία της. Η αιμοσφαιρίνη είναι χρωστική ουσία των ερυθροκυττάρων, πλούσια σε σίδηρο, που μεταφέρει οξυγόνο από τους ιστούς στους πνεύμονες. Με το παλμικό φως θερμαίνεται το ορατό αιμοφόρο αγγείο. Αυτή η θερμική απορρόφηση προκαλεί μια θερμοπηξία των αγγείων και μια σταδιακή απορρόφηση από τον οργανισμό. Ενδείκνυται για αγγεία διαμέτρου έως 1 mm.

Φωτοανάπλαση Σώματος IPL στην αντιμετώπιση αλλοιώσεων κολλαγόνου και ελαστίνης

  1. Στην περίπτωση της χαλάρωσης, των εγκαυμάτων, των ουλών και των ρυτίδων που βρίσκονται γύρω ή κάτω από τα μάτια, το μέτωπο, το στόμα ή και σε άλλες περιοχές του προσώπου, το παλμικό φως στοχεύει στους ινοβλάστες και στις πρωτεΐνες τους, το κολλαγόνο και η ελαστίνη. Σύμφωνα με την τεχνική που χρησιμοποιείται, συγκεντρωμένες κυμαινόμενες ακτίνες φωτός κατευθύνονται στο δέρμα και προκαλείται αύξηση της θερμοκρασίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη διέγερση του κυτταρικού μεταβολισμού, τη διέγερση των ινοβλαστών που με τη σειρά τους παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη.  Αυξάνεται η ποσότητα του διαλυτού κολλαγόνου και από υδαρές γίνεται πιο πυκνό. Έτσι, οι ρυτίδες και οι ουλές γεμίζουν από κολλαγόνο και λειαίνονται.

Φωτοανάπλαση Σώματος IPL στην αντιμετώπιση ραγάδων

Η καταστροφή του κολλαγόνου πυροδοτεί μία φλεγμονώδη απάντηση, που έχει ως αποτέλεσμα την συρρίκνωση των ελαστικών ινών και την δημιουργία ραβδώσεων. Οι ραγάδες μπορεί να βελτιωθούν με φάσμα φωτός από 290 nm έως 400 nm. Αυτή η βελτίωση μπορεί να ενισχυθεί σε συνδυασμό με άλλες θεραπευτικές μεθόδους όπως μεσοθεραπείες που βοηθούν στην αναδιαμόρφωση του κολλαγόνου.

Φωτοανάπλαση Σώματος IPL στην αντιμετώπιση της ακμης

Το παλμικό φως μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της ακμής. Με πολύ χαμηλό μήκος κύματος [ γύρω στα 400 nm ], υπάρχει αύξηση της παραγωγής των πορφυρινών, τα οποία είναι ένζυμα φωτοευαίσθητα. Αυτά τα ένζυμα καταστρέφουν το προπιονικό βακτήριο της ακμής. Επίσης, ρυθμίζεται και μειώνεται η λιπαρότητα.

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.