Exilis Body Contouring

Θερμολιπόλυση EBD (Energy Based Device)

Το Exilis Body Contouring, είναι μια μη επεμβατική θεραπεία για το σώμα και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μείωση του λίπους και σύσφιξη του δέρματος.

Το Exilis Body Contouring ανήκει δικαιολογημένα στην «ελίτ» των κοσμητικών θεραπειών, αφού έχει καταφέρει να προσφέρει μία ανώδυνη και αποτελεσματική λύση σε δύο από τα πιο επίμονα αισθητικά προβλήματα ανδρών και γυναικών: το τοπικό πάχος και τη χαλάρωση. Και όλα αυτά με την έγκριση του αυστηρού FDA, του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων.

To Exilis  xρησιμοποιεί  καινοτόμα τεχνολογία ώστε να μπορεί να τονώσει τον τόνο του δέρματος  (για σύσφιξη του δέρματος), να αναδιαμορφώσει το κολλαγόνο και παράλληλα να διαμορφώσει το περίγραμμα στο σώμα .

 Η συσκευή Exilis παρέχει ελεγχόμενη θέρμανση με στόχο τον εν΄τω βάθει ιστό, αντιμετωπίζοντας  , τα βαθύτερα στρώματα του λιπώδους ιστού καθώς και τη χαλάρωση του δέρματος.

 Είναι η μοναδική συσκευή που μπορεί ο χρήστης να ορίσει το βάθος διείσδυσης και να έχει τον απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας του ιστού, παρέχοντας έτσι μεγίστη ασφάλεια και αποτέλεσμα στην θεραπεία.

 Η θερμοκρασία ελέγχεται με ένα ηλεκτρονικό θερμόμετρο που είναι πάνω στην κεφαλή ενημερώνοντας τον χρήστη για την θερμοκρασία σε πραγματικό χρόνο.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Ευρωπαϊκή έρευνα έδειξε σημαντική περιφερειακή μείωση σε όλους τους 58 εθελοντές μετά από 4-5 θεραπείες. Μια άλλη μελέτη έδειξε μακροβιότητα της ενεργοποιημένης δράσης των αποτελεσμάτων μέχρι τουλάχιστον 18 μήνες.

Το Exilis  διαθέτει European CE Mark Certification.

 Επιπλέον φέρει πιστοποίηση από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Φαρμάκων και συσκευών για την αποτελεσματικότητα του, U.S. FDA (Food & Drug Administration)

Το Exilis προσφέρει:

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα προσφέρει χωρίς πόνο, χωρίς νυστέρι, χωρίς χρόνο αποθεραπείας και με προσιτό κόστος. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι η συσκευή παρουσιάστηκε στο συνέδριο της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας και αμέσως κέρδισε τις εντυπώσεις, αφού πρόκειται για την πρώτη συσκευή EBD (Energy Based Device) .

Οι κατασκευαστές δηλώνουν ότι καμία άλλη συσκευή δεν χρησιμοποιεί αντίστοιχη  τεχνολογία που να παρέχει παρόμοια αποτελέσματα!

Exilis Body Contouring

Θεραπεία ιδιαίτερα ευέλικτη, καθώς της επιτρέπεται να δρα στο επιθυμητό βάθος του ιστού και να προσαρμόζεται βάσει των αναγκών. Στοχεύει βαθειά στο λιπώδη ιστό για λιποδιάλυση ή πιο επιδερμικά για σύσφιξη, ενώ προσφέρεται και η δυνατότητα στόχευσης και των δύο.

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

Κρυολιπόλυση - γυναικεία μέση

Το Exilis σε αντίθεση με άλλα μηχανήματα  διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ψύξης και εξασφαλίζει πιο ομοιόμορφη παροχή της ενέργειας, με αποτέλεσμα να μην προκαλεί εγκαύματα , ούτε όμως να αφήνει υπο-θεραπευμένες άλλες περιοχές  στο σώμα. Δεν εγγυάται δηλαδή μόνο την ασφάλεια, αλλά και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Το Exilis παρέχει τη δυνατότητα της λιποδιάλυσης στις περιοχές όπου τείνει να γίνεται συσσώρευση λιποκυττάρων, όπως:

Με τη διαδικασία της δράσης της τεχνολογίας Exilis  τα λιποκύτταρα διαλύονται και αρχίζει η απόπτωσή τους (φυσιολογικός κυτταρικός θάνατος). Πιο συγκεκριμένα, η απόπτωση των λιποκυττάρων από τον κυτταρικό θύλακα είναι της τάξεως του 40-80% κι όχι ολοσχερής. Σε περίπτωση που υπάρξει αύξηση του σωματικού βάρους αργότερα, το λίπος κατανέμεται πιο ομοιόμορφα σε όλο το σώμα.

Κατάλληλοι υποψήφιοι για τη θεραπεία Exilis

Όσοι έχουν τοπικό πάχος που αντιστέκεται στην υγιεινή διατροφή και τη συστηματική άσκηση

Γυναίκες μετά από τοκετό με χαλάρωση και τοπικό πάχος στην κοιλιά

Γυναίκες με παχάκια εμμηνόπαυσης

Άνδρες με γυναικομαστία

Όσοι θέλουν να αποφύγουν τον πόνο, την ταλαιπωρία και τις παρενέργειες της επεμβατικής λιποαναρρόφησης

Όσοι δεν είναι κατάλληλοι υποψήφιοι για κρυολιπόλυση, είτε επειδή η περιοχή του τοπικού πάχους δεν εφαρμόζει σωστά στις κεφαλές, είτε επειδή ταλαιπωρούνται παράλληλα από έντονη χαλάρωση του δέρματος

*Το Exilis  διαθέτει European CE Mark certification και έχει πιστοποιηθεί από τον Αμερικάνικο Οργανισμό  Τροφίμων και Φαρμάκων FDA (Food & Drug Administration) για την αποτελεσματικότητά του.

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.