Σχετικά με εμάς

my beauty

Ο σύγχρονος χώρος αισθητικής και αδυνατίσματος my beauty αποτελεί ένα άκρως ζεστό και φιλικό περιβάλλον όπου πλαισιώνεται από εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Πρόκειται για έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών με διακριτική και οικεία ατμόσφαιρα γεμάτη χαμόγελα που αποπνέουν ηρεμία. Είναι το σημείο αναφοράς και συνάντησης, καθώς επίσης και το ορόσημο για την πόλη, και εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους θεραπειών με ανώδυνο τρόπο και όσο το δυνατόν προσιτές τιμές.

Παρέχονται όλες οι νέες και παράλληλα πρωτοποριακές θεραπείες κοσμετολογίας προσώπου – σώματος, θεραπείες αναδόμησης, αντιγήρανσης και ανάπλασης. Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τα οποία στα έμπειρα χέρια του προσωπικού και κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής, εξασφαλίζουν τα επιθυμητά αποτελέσματα εύκολα γρήγορα και κυρίως ευχάριστα.

Το my beauty χαρακτηρίζεται από υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Ο κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται ξεχωριστά με βάση τις δικές του ανάγκες και προτεραιότητες. Στόχος είναι μέσα από την ικανοποίησή του να χτιστεί μια σχέση εμπιστοσύνης συνέπειας και συνέχειας.

Χαρίστε στον εαυτό σας την απόλυτη περιποίηση και αφεθείτε σε μία μοναδική εμπειρία ομορφιάς.

Ο χώρος μας

Γιατί να μας επιλέξετε

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές

Χρήση απολύτως ασφαλών & διεθνώς πιστοποιημένων τεχνολογιών και υλικών

Επιστημονική ομάδα με πολυετή εμπειρία