LPG Endermologie

Γλυπτική Σώματος 100% φυσική

LPG Endermologie – Γλυπτική Σώματος 100% φυσική, απολύτως ανώδυνη και αποτελεσματική.

Άμεση απώλεια πόντων από την πρώτη συνεδρία και εντυπωσιακά αποτελέσματα στην διάσπαση της κυτταρίτιδας και στην καταπολέμηση της επιδερμικής χαλάρωσης.

Το LPG είναι η μοναδική μη επεμβατική θεραπεία ταυτόχρονης καταπολέμησης τοπικού πάχους, κυτταρίτιδας και επιδερμικής χαλάρωσης. Με την καινοτόμα τεχνική Endermologie (υποδερμική θεραπεία)δημιουργήθηκε ένας από τους αποτελεσματικότερους τρόπους καταπολέμησης της κυτταρίτιδας χρησιμοποιώντας την αποκλειστική πατενταρισμένη τεχνολογία.

Η ισορροπία μεταξύ παραγωγής και αποβολής λίπους είναι μια φυσική διαδικασία στην οποία εμπλέκονται τα λιποκύτταρα. Παρά τον απόλυτα υγιεινό τρόπο ζωής και την καθημερινή φυσική δραστηριότητα, η εναπόθεση λίπους στο σώμα τείνει να αυξάνει χρόνο με το χρόνο, με αποτέλεσμα δυσμενή επακόλουθα στην εμφάνιση, όπως αύξηση όγκου και κυτταρίτιδα.

Η θεραπεία LPG Endermologie επανενεργοποιεί την αποβολή λίπους με σκοπό την απομάκρυνση του τοπικού πάχους και την αποκατάσταση των ατελειών. Η μηχανική διέγερση που προκαλούν οι κύλινδροι της LPG πυροδοτεί βιολογικές αντιδράσεις βαθιά στον λιπώδη και τον συνδετικό ιστό, όπως την ενεργοποίηση της λιπόλυσης και παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτή η δράση έχει ως αποτέλεσμα μια πιο λεπτή σιλουέτα και ένα πιο σφριγηλό και απαλό δέρμα.

Δράση και τεχνική της θεραπείας LPG Endermologie.

Δρα με ελεγχόμενη αναρρόφηση και συμπίεση του συνδετικού ιστού. Όταν εφαρμόζεται η τεχνική Endermologie, διαμορφώνει ένα κύμα που διπλώνει (1ος κύλινδρος)και ξετυλίγει το δέρμα (2ος κύλινδρος). Οι μηχανοποιημένοι κύλινδροι κινούνται κοντά ή μακριά ο ένας στον άλλο, σύμφωνα με την κατάσταση του ιστού και την ένταση της επεξεργασίας πού επιλέγεται. Η χρήση μιας μηχανοποιημένης συσκευής, με δύο διευθετήσιμους κυλίνδρους και την ελεγχόμενη αναρρόφηση δημιουργεί μια τέλεια αναδίπλωση του δέρματος. Ο ιστός της κυτταρίτιδας διασπάται και η όψη του δέρματος εμφανίζεται πιο λεία χωρίς την όψη της φλούδας πορτοκαλιού. Εκτός από την άμεση αποτελεσματικότητα ενάντια στην κυτταρίτιδα ,η LPG Endermologie βελτιώνει την φλεβική και αρτηριακή κυκλοφορία καθώς και την λεμφική κυκλοφορία με αποτέλεσμα να υπάρχει γενικότερη βελτίωση της λειτουργίας του οργανισμού.

Η κλινικά τεκμηριωμένη και ευρέως διαδεδομένη τεχνική συνδυασμού μηχανικού μασάζ και αναρρόφησης με τη χρήση μιας κεφαλής που διαθέτει δυο ρυθμιζόμενους κυλίνδρους, βρίσκει πρακτική εφαρμογή στο​ LPG Endermologie. Η μηχανική διέγερση των κεφαλών της​ LPG προκαλεί εν τω βάθη βιολογικές αντιδράσεις,  επαναδραστηριοποίηση της διαδικασίας απελευθέρωσης του λίπους και παραγωγής ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

LPG Endermologie

Η LPG Endermologie συνδυάζει τα αποτελέσματα της θεραπείας με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μασάζ.

Παροχετεύει έντονα τις κατακρατήσεις των υγρών, εμμένει στην μείωση του τοπικού πάχους καθώς και στη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μηχανικό λιπομασάζ μπορεί να συνδυαστεί με θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων​ (RF), υπερήχων (Cavitation) και μεσοθεραπεία  σώματος.

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

Με το LPG Endermologie πετυχαίνουμε πιο σμιλευμένη σιλουέτα και πιο σφριγηλό λείο δέρμα με απολύτως φυσικό τρόπο.

Χάρη στην τεχνολογική του αναβάθμιση και την εφαρμογή εξατομικευμένων πρωτοκόλλων, επιτυγχάνεται:

Η μηχανική δράση μειώνει αποτελεσματικά την εμφάνιση της κυτταρίτιδας ενώ παράλληλα επαναφέρει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Το περίγραμμα του σώματος επανασχεδιάζεται και το δέρμα δείχνει πιο υγιές και απαλό.

Υπάρχουν παρενέργειες;

“Καμία απολύτως. Η τεχνική μας είναι τόσο φυσική ώστε έχει στην πραγματικότητα την ίδια αίσθηση με ένα μασάζ, μόνη παρενέργεια είναι η ομορφιά! Αυτό είναι πάντα το μικρό μας αστείο για το LPG.”

Η θεραπεία LPG Endermologie διαθέτει έγκριση από τον αυστηρότερο οργανισμό F.D.A. Αμερικής.

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.