Δερμοαπόξεση με διαμάντι

(Diamond Peeling)

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι η πιο προηγμενη θεραπεία μικροαπόξεσης δέρματος για το πρόσωπο και το σώμα.

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι αφαιρεί αναίμακτα την εξωτερική κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας με τη βοήθεια ειδικού μηχανήματος που αποτελείται από ένα κυλινδρικό ακροφύσιο στο οποίο έχουν συγκολληθεί βιομηχανοποιημένα διαμάντια ώστε να δημιουργείται μια επιφάνεια απόξεσης. Παράλληλα μια απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί το σχηματισμό νέου κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα τη δημιουργία νέας σφριγηλής και ελαστικής επιδερμίδας, τη βελτίωση των λεπτών ρυτίδων, των δυσχρωμιών και των ουλών από ακμή.

 Τα νεκρά κύτταρα πού κάνουν το δέρμα να δείχνει θαμπό και ταλαιπωρημένο απομακρύνονται, οι διεσταλμένοι πόροι συρρικνώνονται και η επιδερμίδα γίνεται λεία και λαμπερή.

Με την δερμοαπόξεση με διαμάντι πετυχαίνουμε:

Δεδομένου ότι το ανθρώπινο δέρμα αναγεννάται συνήθως σε διαστήματα περίπου 30 ημερών, η βελτίωση του δέρματος με μικροδερμοαπόξεση είναι προσωρινή και πρέπει να επαναλαμβάνεται σε μεσοδιαστήματα δύο-τεσσάρων εβδομάδων για συνεχή βελτίωση. Η αφαίρεση των νεκρών κυττάρων του δέρματος βοηθά στη διείσδυση των προιόντων φροντίδας του δέρματος έως και 50%!

Συνδυάζεται άψογα με άλλες θεραπείες όπως Μεσοθεραπεία προσώπου (Face mesotherapy) και Φωτοανάπλαση IPL

Δερμοαπόξεση με διαμάντι

Οι συχνότερες περιοχές που κάνουμε δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι το πρόσωπο, λαιμός, ντεκολτέ, χέρια, αλλά και όπου αλλού στο σώμα μας θέλουμε αναζωογόνηση και βελτίωση της υφής του.

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

Επιπλέον είναι κατάλληλη για όσους αναζητούν εναλλακτική λύση σε σχέση με τις επεμβατικές μεθόδους και θέλουν τέλεια και άμεσα αποτελέσματα σε:

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι  είναι ανώδυνη, μη επεμβατική, χωρίς ερεθισμούς ή τραύματα, απόλυτα ασφαλής και φυσική, χωρίς  παρενέργειες  με σύντομη εφαρμογή. Δεν έχει τις παρενέργειες άλλων μεθόδων απόξεσης δέρματος όπως ερυθρότητα, παραμονή στο σπίτι, δυσχρωμίες, εγκαύματα κλπ.

 Επιπλέον επιτρέπει την επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία και έτσι την καθιστά την ιδανικότερη επιλογή φροντίδας του δέρματος.

 Η δερμοαποξεση με διαμάντι εφαρμόζεται και στο σώμα χαρίζοντας δέρμα απαλό με ευχάριστη , όμορφη και λαμπερή όψη απ την πρώτη συνεδρία

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.