Βιολογική Αποτρίχωση Προσώπου

(Wax Face epilation)

Βιολογική Αποτρίχωση Προσώπου (Wax Face epilation)

Η Βιολογική Αποτρίχωση Προσώπου (Wax Face epilation) γίνεται με ζεστό κερί αζουλενίου, υποαλλεργικό, το οποίο θερμαίνεται στην κατάλληλη θερμοκρασία με τη βοήθεια κεριέρας με θερμοστάτη ακριβείας, ώστε να αποκλείεται η πιθανότητα ερεθισμού του δέρματος ή εγκαύματος. Με τη βοήθεια του κεριού απομακρύνουμε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, αφού πρώτα έχουμε καθαρίσει σχολαστικά την επιφάνεια του δέρματος και έχουμε απολυμάνει με οινόπνευμα

Αποτέλεσμα της θεραπείας στο δέρμα σας

Το δέρμα μετά τη βιολογική αποτρίχωση είναι λείο, χωρίς ερεθισμό και παραμένει άτριχο για αρκετές ημέρες. Η επανέκφυση των τριχών εξαρτάται από το πόσο δυνατές είναι αυτές, από τις προηγούμενες μεθόδους αποτρίχωσης που εφαρμόζονταν εκεί (π.χ. αν είχε εφαρμοστεί τσιμπιδάκι, αυτό σίγουρα θα είχε δυναμώσει τις τρίχες), καθώς και από ορμονικούς παράγοντες, από χρήση φαρμακευτικών ουσιών (όπως η κορτιζόνη από το στόμα ή τοπικά) και συνήθως κυμαίνεται από 20-35 ημέρες. Γι’ αυτό συστήνουμε συχνότητα εφαρμογής της βιολογικής αποτρίχωσης: μία φορά το μήνα ή κάθε ενάμιση μήνα το αργότερο.

Εφαρμογή της Βιολογικής Αποτρίχωσης Προσώπου

Η Βιολογική Αποτρίχωση Προσώπου (Wax Face epilation) εφαρμόζεται  στο πρόσωπο, τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες, με τη χρήση ειδικής ρολέτας με κερί αζουλενίου και βαμβακερές ταινίας μίας χρήσης. Ακολουθεί και εδώ επάλειψη της περιοχής με τα βιολογικά ένζυμα αποδυνάμωσης της τρίχας και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, ειδικά σε νεαρά άτομα που δεν έχουν ταλαιπωρήσει την τριχοφυΐα τους με ξυράφι και άλλες μεθόδους.

Βιολογική Αποτρίχωση Προσώπου

Η Βιολογική Αποτρίχωση Προσώπου (Wax Face epilation) γίνεται με ζεστό κερί αζουλενίου, υποαλλεργικό, το οποίο θερμαίνεται στην κατάλληλη θερμοκρασία με τη βοήθεια κεριέρας με θερμοστάτη ακριβείας, ώστε να αποκλείεται η πιθανότητα ερεθισμού του δέρματος ή εγκαύματος.

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

Περιοχές εφαρμογής

H Βιολογική Αποτρίχωση Προσώπου (Wax Face epilation) μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε ηλικία, σε κάθε φύλο καθώς και σε οποιαδήποτε περιοχή του προσώπου υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα όπως:

Μετά την αφαίρεση της τριχοφυΐας εφαρμόζουμε την Ενζυμική Ρύθμιση Τριχοφυΐας πρόσωπο (Face after Epil) με ειδικά ένζυμα αποδυνάμωσης του τριχικού θύλακα, με σκοπό τη δημιουργία ασθενέστερου τριχώματος. Επιπλέον, η κερατολυτική δράση των ενζύμων αυτών βοηθάει συχνά στην εξάλειψη μικρών θυλακίτιδων, στην τάση να γυρίζουν οι τρίχες προς τα μέσα, ενώ βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, που συχνά (λόγω της αποτρίχωσης) παρουσιάζει τραχύτητα.       

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.