Phytopeeling

(φυτικό πήλινγκ)

Το Phytopeeling (φυτικό πήλινγκ) ανήκει στις θεραπείες που η δράση τους φθάνει ως την κοκκώδη στιβάδα του δέρματος καθώς τα βότανα που περιέχει διεισδύουν σε βάθος λόγω του μικρού μοριακού τους βάρους.

Αποτελεί ισχυρό όπλο στα χέρια των αισθητικών λόγω της βαθύτερης δράσης του σε σχέση με τα επιφανειακά peeling. Αποτελεί ιδανική επιλογή για τον βαθύ καθαρισμό του σμήγματος από τα στόμια των σμηγματογόνων αδένων, την απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων (φαγέσωρες), την μείωση των ουλών και για την ομαλοποίηση του ανάγλυφου του δέρματος. Επιπρόσθετα, βοηθάει στην αντιμετώπιση των επιφανειακών κηλίδων, λεκέδων, δυσχρωμιών και γενικά των χρωματικών ανωμαλιών, αλλά και της λιπαρότητας. Εφαρμόζοντας ειδικό μασάζ, εξαιτίας των φυτοκρυστάλλων που περιέχουν τα βότανα, πραγματοποιείται απολέπιση των εξωτερικών στρωμάτων του δέρματος επιταχύνοντας έτσι την αναγέννηση των κυττάρων. Έτσι η νέα επιδερμίδα είναι ορατά βελτιωμένη και παράλληλα ενεργοποιείται μεγαλύτερη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

  Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η πιθανότητα της εμφάνισης του καρκίνου του δέρματος, μειώνεται κατά 80% σε άτομα που εφαρμόζουν τακτικά φυτικό πήλινγκ. Ανταποκρίνεται σε πολλές δερματικές αλλοιώσεις όπως σε ακμή(ακόμη και σε ενεργή ακμή), σε φλύκταινες, σε βλατίδες, στα κεχρία, σε φαγέσωρες, σε ουλές και στα σημάδια από ακμή. Ρυθμίζει τη λιπαρότητα του δέρματος και δρα ευεργετικά στο ασφυξιακό δέρμα. Επίσης, βοηθά πολύ στις πανάδες, στο χλόασμα, τις δυσχρωμίες του δέρματος από τον ήλιο αλλά και τις ραγάδες σώματος. Μπορεί να εφαρμοστεί και στις ρυτίδες στο πόδι της χήνας στην περιοχή των ματιών, δίνοντας πολύ καλά αποτελέσματα.

Phytopeeling

Η εφαρμογή του Phytopeeling (φυτικό πήλινγκ) ερεθίζει την περιοχή του δέρματος όπου γίνεται εφαρμογή με αποτέλεσμα να δημιουργούνται νέα κύτταρα. Με τον τρόπο αυτό, βοηθάει την ανάπλαση του δέρματος. Επιπρόσθετα με την υπεραιμία που δημιουργείται, βελτιώνεται η αιμάτωση και ενεργοποιείται η γρήγορη επούλωσή του. Το αποτέλεσμα είναι ανώδυνο, ασφαλές, γρήγορο και θεαματικό.

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

H δράση του Phytopeeling

Το Phytopeeling (φυτικό πήλινγκ) είναι μια μίξη βοτάνων από φύκια, ορυκτά, ένζυμα, βιταμίνες κ.α. τα οποία υγροποιούνται με τη βοήθεια ειδικού υγρού (λοσιόν). Με τη ρευστοποίηση του μίγματος σκόνης φυτικού πήλινγκ, απελευθερώνονται όλα τα συστατικά των βοτάνων και το προϊόν είναι έτοιμο προς χρήση. Εφαρμόζεται στην υπό θεραπεία περιοχή, πρόσωπο ή σώμα, με ειδικές τεχνικές τριβής και με ανάλογο χρόνο. Η ειδική αυτή τριβή επιτρέπει στα ρευστοποιημένα βότανα να διεισδύσουν βαθιά στην επιδερμίδα, δίνοντας έτσι το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

 Η θεραπεία δουλεύει για τις επόμενες ώρες προκαλώντας αιμάτωση και οξυγόνωση των ιστών, καθώς και ομαλοποίηση των εκκρίσεων του σμηγματογόνων αδένων Όταν ολοκληρωθεί η απολέπιση της επιδερμίδας κρίνεται απαραίτητη η βαθιά ενυδάτωση του δέρματος και η ενίσχυση της αναπλαστικής του δράσης , συνδυάζεται επιτυχώς με Μεσοθεραπεία προσώπου (Face mesotherapy), Ραδιοσυχνότητες προσώπου (Face RF), Exilis (Face contouring), κ.α.

 Τσιμπήματα και ελαφρύς κνησμός για 1-2 εικοσιτετράωρα είναι κάποιες από τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις που μπορεί να παρατηρηθούν. Το Phytopeeling (φυτικό πήλινγκ) μπορεί να εφαρμοστεί και τους καλοκαιρινούς μήνες χωρίς προβλήματα, με την προϋπόθεση να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.