Βαθύς Καθαρισμός

Ο Βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι μια βασική θεραπεία περιποίησης για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Ο κύριος στόχος είναι να απομακρύνει τους ρύπους, τα νεκρά κύτταρα και την περίσσεια του σμήγματος. Με απλά λόγια, ο βαθύς καθαρισμός βοηθάει το δέρμα να ανακτήσει τη φρεσκάδα του. 

  Ο Βαθύς καθαρισμός αποτελεί το πρώτο βήμα σε ένα πλάνο θεραπειών, ιδίως σε περιπτώσεις όπου μια γυναίκα ή ένας άντρας ταλαιπωρείται από κάποιο είδος ακμής. Επιπλέον, ο βαθύς καθαρισμός ενδείκνυται για άτομα που επιθυμούν μία απλή, γρήγορη και αποδοτική θεραπεία αναζωογόνησης του δέρματος. 

  Όταν ο Βαθύς καθαρισμός δε γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα (ανάλογα με τον τύπο του δέρματος), οι πόροι φράζουν και η λιπαρότητα αρχίζει να διαχέεται στην κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας, εμποδίζοντας την ανταλλαγή νερού και οξυγόνου με την ατμόσφαιρα. 

  Δύο με τρεις εβδομάδες μετά τον βαθύ καθαρισμό, εσωτερικές λειτουργίες όπως η οξυγόνωση, η ενυδάτωση και η αποτοξίνωση βελτιώνονται αισθητά, ενώ παράλληλα το δέρμα αποκτά τη λάμψη και την υγεία που μέχρι πρότινος του έλειπε

Βαθύς Καθαρισμός - Διάρκεια

  Ο βαθύς καθαρισμός διαρκεί περίπου δύο ώρες στο σύνολό του, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και το πόσο έντονα είναι τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί σε αυτό. Η διαδικασία δεν απαιτεί καμία προετοιμασία και περιλαμβάνει απολέπιση, απομάκρυνση του σμήγματος και περιποίηση της επιδερμίδας. 

  Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, η συχνότητα με την οποία πρέπει να πραγματοποιείται ο βαθύς καθαρισμός εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος.

Με βάση αυτό το δεδομένο προκύπτουν τα παρακάτω γενικά στοιχεία:

     -Κανονικό δέρμα  1-2 φορές το χρόνο

     -Μικτό δέρμα 2-3 φορές το χρόνο

     -Ξηρό δέρμα κάθε 1-2 χρόνια

     -Λιπαρό δέρμα, κάθε 2-3 μήνες

     -Ακνεϊκό δέρμα, κάθε 20 με 30 μέρες μέχρι να αποκατασταθεί η ακμή.

Τα βασικότερα οφέλη του βαθέως καθαρισμού

Βαθύς Καθαρισμός

Ο Βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι μια βασική θεραπεία περιποίησης για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες. Ο κύριος στόχος είναι να απομακρύνει τους ρύπους, τα νεκρά κύτταρα και την περίσσεια του σμήγματος. Με απλά λόγια, ο βαθύς καθαρισμός βοηθάει το δέρμα να ανακτήσει τη φρεσκάδα του. 

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

Πολύ συχνά, ο Βαθύς καθαρισμός αποτελεί επικαιρική θεραπεία πριν την έναρξη των θεραπειών αντιμετώπισης της ακμής, IPL Ακμής (IPL Acne remuval) ή Dr. Murad Therapy (Θεραπεία ακμής Dr. Murad) προκειμένου να γίνει μηχανική διάνοιξη και αποσυμφόρηση των διαφόρων ακνεϊκών βλαβών (φαγέσωρες, κύστες).

  Ο Βαθύς καθαρισμός πραγματοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και το καλοκαίρι, είναι δε απαραίτητο να προηγηθεί όλων των θεραπειών, ειδικά όταν είναι πρώτη φορά ή μετά από πολύ καιρό.

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.