Μασάζ με ζεστά κοχύλια

(lava shells massage)

Το Μασάζ με ζεστά κοχύλια (lava shells massage) θεωρείται όλο και περισσότερο η νέα εναλλακτική λύση στο μασάζ με ζεστές πέτρες.

Σε αυτόν τον τύπο μασάζ, τα κοχύλια θερμαίνονται με μια έξυπνη μέθοδο αυτοθέρμανσης. Ένα διάλυμα  αλμυρού νερού αναμιγνύεται μαζί με πλούσια σύνθεση ορυκτών που τοποθετείται στο κοίλο κέλυφος, δημιουργώντας μια χημική αντίδραση που παράγει θερμότητα. Τα κελύφη μπορούν να παραμείνουν θερμαινόμενα για περίπου μία ώρα (ενώ οι πέτρες χάνουν τη θερμότητα τους αρκετά γρήγορα) επιτρέποντας στον θεραπευτή να προσφέρει ένα συνεχές, βαθιά χαλαρωτικό και αποκαταστατικό μασάζ. Τα κοχύλια ζεσταίνονται πολύ στην αρχή αλλά εξισορροπούνται όταν δουλεύουν το σώμα, όσο πιο αργά  χρησιμοποιούνται τόσο πιο υψηλή θερμοκρασία αναπτύσσουν.

Κατά τη διαδικασία του μασάζ, τα κοχύλια χρησιμοποιούνται ως προέκταση του χεριού του θεραπευτή. Εφαρμόζονται πάνω στην πλάτη, τα χέρια, τις παλάμες και τα πόδια με αργές  κινήσεις για να καταπραΰνουν τους μυς και να παρέχουν μια βαθιά αίσθηση ευεξίας. Στην περίπτωση μάλαξης προσώπου χρησιμοποιούνται μικρότερου μεγέθους κελύφη και ηπιότερης θερμοκρασίας, με συνδυασμό εξειδικευμένου μασάζ κεφαλής.

Χρησιμοποιώντας το Μασάζ με ζεστά κοχύλια (lava shells massage), ο θεραπευτής είναι σε θέση να ξεμπλοκάρει τους σφιχτούς και δεμένους μυς. Με απαλές κινήσεις που προκαλούν έντονο αίσθημα χαλάρωσης, ελαττώνεται η ένταση των μυών και δημιουργείται μια αίσθηση ισορροπίας σε ολόκληρο το σώμα και το πνεύμα. Η ζεστασιά των κοχυλιών συνδράμει και βοηθά τους μυς να προβούν σε άμεση χαλάρωση

Μασάζ με ζεστά κοχύλια

Το Μασάζ με ζεστά κοχύλια (lava shells massage) είναι μια φιλική προς το περιβάλλον, υγιεινή και ασφαλής τεχνική μασάζ, καθώς τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι 100% φυσικά, χωρίς πόρους για την απορρόφηση λαδιού ή βακτηρίων και δεν απαιτούνται τεχνητές πηγές θερμότητας όπως ηλεκτρισμός.

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

Ευεργετική μάλαξη ευεξίας

Δεδομένου ότι το Μασάζ με ζεστά κοχύλια (lava shells massage) είναι κυρίως χαλαρωτικό που ζεσταίνει και καταπραΰνει τους μυς, συνιστάται κυρίως για όσους προτιμούν μια ευεργετική μάλαξη ευεξίας, χωρίς άσκηση πίεσης στους μαλακούς ιστούς. Είναι επίσης ιδανικό για άτομα που προτιμούν εναλλακτικά μασάζ και τους αρέσει η θερμότητα.

 Ο συνδυασμός της θερμότητας, του απαλού τριψίματος και της μυρωδιάς των τροπικών ελαίων που χρησιμοποιούνται στο  Μασάζ με ζεστά κοχύλια (lava shells massage) προσφέρει μια μοναδικά αισθησιακή  εμπειρία.

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.