Catiolift – Catiovital

Η θεραπεία Catiolift της Mary Cohr

Η θεραπεία Catiolift της Mary Cohr (https://www.marycohr.com/en) χτίζει τον μυϊκό τόνο, με στόχο την καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος που παρατηρείται με την πάροδο των χρόνων. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου ανυψώνονται και το περίγραμμα αναδιαμορφώνεται με στόχο την άμεση εξάλειψη των σημαδιών κούρασης και γήρανσης από το πρόσωπo. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της διέγερσης που προκαλεί η διοχέτευση μικρο-ρευμάτων στους μυς του.

  Η απόλαυση ξεκινά με λεμφική αποσυμφόρηση με τη βοήθεια της τεχνολογίας Catiovital lift και με ειδικές κινήσεις. Το λεμφικό σύστημα αποβάλλει τις τοξίνες και τα απόβλητα από την επιδερμίδα, τα οποία στην πορεία αποστραγγίζονται. Η κυκλοφορία του αίματος και των λεμφαδένων βελτιώνεται, επιτρέποντας στα δραστικά συστατικά να διεισδύσουν βαθιά στο δέρμα. 

  Στη συνέχεια, πραγματοποιείται μυϊκή διέγερση με συγκεκριμένες κινήσεις από τον χειριστή, ώστε να χαρίσουμε ένα ανυψωτικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο, όμοιο με το γνωστό σε όλους lifting. Τα χαρακτηριστικά ανορθώνονται άμεσα ενώ οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μοιάζει να σβήνουν. 

  Τέλος, με το μασάζ lifting, που πραγματοποιείται με επιλεγμένα αιθέρια έλαια, πετυχαίνουμε να τροφοδοτήσουμε τα κύτταρα με ενέργεια, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, η οποία αναζωογονείται και αποκτά απίστευτη νεανική λάμψη!

Με την Catiolift μπορούμε εύκολα να συνδυάσουμε και την Catiovital Eye.

  Η Catiovital Eye είναι η ιδανική θεραπεία για κουρασμένα μάτια, μαύρους κύκλους, σακούλες κάτω από τα μάτια και γενικά σημάδια γήρανσης γύρω από την περιοχή των ματιών. 

  Στην Catiovital Eye διοχετεύουμε ανώδυνα μικρο-ρεύματα στην περιοχή που θέλουμε να δουλέψουμε, τα οποία ενεργοποιούν τους ινοβλάστες για την παραγωγή ενεργών συστατικών του δέρματος και παράλληλα μειώνεται το οίδημα αποσυμφορίζοντας την περιοχή από τα περιττά υγρά.

  Ενεργοποιεί τους μυς στην περιοχή των ματιών, για να γίνει πιο σφριγηλή. Προσφέρει λεμφική αποσυμφόρηση γύρω από τα μάτια, που βοηθά στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων, των λεπτών γραμμών γύρω από τα μάτια και την ανόρθωση του βλεφάρου. Κατόπιν, απλώνουμε μία θεραπευτική μάσκα και ολοκληρώνεται η θεραπεία με μία ειδική κρέμα. Προσφέρει άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.                                                     

Catiolift – Catiovital

Η Catiovital “double ionization” είναι μία εξατομικευμένη θεραπεία προσώπου βασισμένη στις προσωπικές ανάγκες κάθε δέρματος, η οποία καθαρίζει, ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και την αναζωογονεί.

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

Catiovital "double ionization"

Η Catiovital “double ionization” είναι μία εξατομικευμένη θεραπεία προσώπου βασισμένη στις προσωπικές ανάγκες κάθε δέρματος, η οποία καθαρίζει, ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και την αναζωογονεί. Σε σύγκριση με τις κλασσικές θεραπείες αισθητικής, η Catiovital “double ionization” είναι δύο φορές πιο αποτελεσματική. Χρησιμοποιούνται αιθέρια έλαια που ενεργοποιούν τις ζωτικές λειτουργίες των κυττάρων και τετραπλασιάζουν τη δραστικότητα των προιόντων που ακολουθούν. 

  Η θεραπεία ξεκινά με μία ειδική θερμομάσκα με εφέ “σάουνας” που εφαρμόζουμε και σε συνδυασμό με ένα ειδικό καθαριστικό gel, προσφέρει βαθύ καθαρισμό στο δέρμα που ασφυκτιά και του επιτρέπει να αναπνεύσει ελεύθερα, διευκολύνοντας έτσι την ταχύτερη απορρόφηση δραστικών συστατικών, όπως είναι το υαλουρονικό οξύ, οι βιταμίνες κ.α.

  Στη συνέχεια εφαρμόζουμε διπλό ιονισμό σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με τους δύο πόλους της συσκευής Catiovital όπου θα επιτρέψει σε όλα τα δραστικά συστατικά που εμπλουτίζουν τη φόρμουλα του gel να διεισδύσουν βαθιά στο δέρμα και να το αναζωογονήσουν. 

  Έπειτα, κάνουμε μασάζ με αιθέρια έλαια και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τα χαρακτηριστικά σας να είναι πιο ήρεμα και ξεκούραστα και το πρόσωπό σας να λάμπει.

  Τέλος, επιλέγουμε μία δροσερή μάσκα-gel με συστατικά που ανταποκρίνονται στις αυξημένες ανάγκες ενυδάτωσης της επιδερμίδας και την εφαρμόζουμε σε πρόσωπο και λαιμό.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι οι «πράσινες» συνθέσεις όλων των  εξειδικευμένων προϊόντων Mary Cohr (https://www.marycohr.com) που χρησιμοποιούμε για τη θεραπεία, πηγάζουν από την επιστήμη της φύσης , είναι φιλικές με την επιδερμίδα και απόλυτα ασφαλείς, χωρίς parabens, χημικά φίλτρα ή GMO (συστατικά από γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες).

  Και οι τρεις θεραπείες της Catiovital: η Catiolift, η Catiovital Eye και η Catiovital “Double Ionization” μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους όπως και με Οξέα Φρούτων (AHA), Φωτοανάπλαση IPL πρόσωπο (Face IPL Photoanaplasis)και με Μεσοθεραπεία προσώπου (Face mesotherapy).

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.