Ραδιοσυχνότητες Σώματος

(Body RF)

Ανώδυνη, μη επεμβατική και με άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Ως γνωστό, η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Για αυτό επιλέγοντας μη επεμβατικές μεθόδους που μπορούν να αποτρέψουν την χαλάρωση του δέρματος προλαμβάνουμε τα πρώτα σημάδια του χρόνου. Οι Ραδιοσυχνότητες σώματος (Body RF) είναι ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα, που στην Αισθητική Ιατρική χρησιμοποιείται πολλά χρόνια. Μπορεί να είναι μονοπολική, διπολική, τριπολική ή multipolar ανάλογα με τον βαθμό του προβλήματος.

Οι Ραδιοσυχνότητες σώματος (Body RF) είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος σύσφιξης της επιδερμίδας η οποία μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος. Χάρη στις ραδιοσυχνότητες προκαλείται θέρμανση του χορίου και των υποδόριων στρωμάτων. Με αυτό τον τρόπο, οι ίνες κολλαγόνου που υπάρχουν οδηγούνται σε σύσπαση με αποτέλεσμα να συσφίγγεται το δέρμα. Ταυτόχρονα αυξάνεται ο μεταβολισμός των ινοβλαστών οι οποίοι παράγουν συνεχώς νέες ίνες κολλαγόνου. Έτσι, επιτυγχάνεται η παραγωγή φυσικού αποτελέσματος που αντέχει στο χρόνο.

Οι Ραδιοσυχνότητες σώματος (Body RF) βελτιώνουν τη δερματική χαλάρωση στην κοιλιά, τους μηρούς, τους γλουτούς και τα μπράτσα. Σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας είναι φυσιολογικό να διαπιστωθεί μέτρια ζέστη στις περιοχές εφαρμογής και να υπάρχει ήπιο κοκκίνισμα του δέρματος που υποχωρεί πολύ γρήγορα. Η αίσθηση αυτή οφείλεται στην εφαρμογή της ενέργειάς τους στο δέρμα και στη μετέπειτα δράση τους στους υποδόριους ιστούς. Απαιτούνται κατά μέσον όρο 8 συνεδρίες με μεσοδιάστημα μιας εβδομάδας μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι Ραδιοσυχνότητες σώματος (Body RF) ενδείκνυνται σε θεραπείες σώματος.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούνται για:

Ραδιοσυχνότητες Σώματος

Οι Ραδιοσυχνότητες σώματος (Body RF) είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές για όλους τους τύπους δέρματος. Επιτυγχάνεται σύσφιξη της επιδερμίδας, καταπολέμηση του τοπικού πάχους και σημαντική μείωση της κυτταρίτιδας.

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

Η συνεδρία διαρκεί από 14 έως 45 λεπτά ανάλογα με την έκταση της υπό θεραπεία περιοχής.

 Τα αποτελέσματα των Ραδιοσυχνοτήτων σώματος (Body RF) είναι άμεσα ορατά και έχουν διάρκεια πολλών μηνών (12 έως 24 μήνες) αρκεί να συντηρηθούν σωστά, δηλαδή κάνοντας μία συνεδρία ανά 4-8 εβδομάδες. Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι η διάρκεια του αποτελέσματος σχετίζεται και με άλλους παράγοντες όπως είναι η ηλικία και ο τρόπος ζωής. 

Οι Ραδιοσυχνότητες σώματος (Body RF) μπορούν να συνδυαστούν με άλλες θεραπείες όπως Μεσοθεραπεία σώματος και LPG Endermologie, εξατομικευμένα, για το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτελέσμα.

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.