Θεραπευτική μάλαξη

(Therapeutic massage)

Η θεραπευτική μάλαξη χρησιμοποιεί ήπιες διατάσεις και δρα βαθιά στους ιστούς του σώματος. Μειώνει το επίπεδο του στρες, βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος όπως και τη σωστή κυκλοφορία του αίματος.

Η ένταση της καθημερινότητας, η πίεση στο χώρο εργασίας και η λανθασμένη πολλές φορές στάση του σώματος , μειώνει την κυκλοφορία του αίματος και την παροχή οξυγόνου στους μυς, με αποτέλεσμα το σώμα να πονά. Η Θεραπευτική μάλαξη (Therapeutic massage) επιτυγχάνει  την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και απελευθερώνει την ένταση από τους μυς. Διευκολύνει την παροχή οξυγόνου, συντελεί στην γρήγορη επανάκαμψή τους και οδηγεί στη δραστική μείωση του σωματικού πόνου.

 Το όφελος της χαλάρωσης κατά την διάρκεια του θεραπευτικού μασάζ βελτιώνει τον ύπνο και ανακουφίζει τα συμπτώματα του πονοκεφάλου. Επίσης, η ήπια μάλαξη των μυών του σώματος απελευθερώνει κόμβους και σφίξιμο που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν ότι έχουν. Εκτός από την ανακούφιση του άγχους-στρες, το θεραπευτικό μασάζ αυξάνει το επίπεδο των νευροδιαβιβαστών που αποστέλλονται στον εγκέφαλο με αποτέλεσμα τη μείωση της κατάθλιψης.

 Συνολικά, η Θεραπευτική μάλαξη (Therapeutic massage) είναι ένα θαυμάσιο δώρο με ευεργετικές ιδιότητες που κρατάνε για ώρες, ημέρες και ακόμη και εβδομάδες μετά τη θεραπεία.

Πλεονεκτήματα:

Η Θεραπευτική μάλαξη (Therapeutic massage) ενεργεί για να βελτιώσει τις επιδόσεις, να μειώσει τον πόνο, την πρόληψη τραυματισμών, βοηθά στην συγκέντρωση και στην συντόμευση του χρόνου αποκατάστασης. Επηρεάζει το καρδιαγγειακό σύστημα. Διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, συντελώντας στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Με τη μάλαξη αυξάνεται η ροή του αίματος προς την καρδιά, η οποία τροφοδοτεί με οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά τον οργανισμό και προωθεί την απομάκρυνση των ακαθαρσιών και τοξινών. Η χαλαρή κατάσταση που βρίσκεται το σώμα κατά τη διάρκεια αλλά και μετά , έχει ως αποτέλεσμα να μειώσει τους καρδιακούς παλμούς.

 Όσον αφορά το μυϊκό σύστημα η αυξημένη και βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος, βοηθά στην ανακούφιση από την ένταση των μυών, τη μείωση του πόνου και ταχύτερη ανάρρωση και αποκατάσταση. Επίσης ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι η βελτίωση της ελαστικότητας των μυών μετά από μια θεραπεία σε συνδυασμό με διατάσεις. Το μασάζ μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου, την οικοδόμηση των μυών, μέχρι και στην αποκατάστασή τους.

Θεραπευτική μάλαξη

Ακόμα ένας τομέας που επιδρά θετικά η θεραπευτική μάλαξη (Therapeutic Massage) είναι αναμφίβολα η βελτίωση της ψυχολογικής κατάστασης μετά από μια εμπειρία όπως αυτή. Η μείωση του στρες, της έντασης και του άγχους είναι κάποια από τα οφέλη σε ψυχολογικό επίπεδο. Αυτό βοηθά στη συγκέντρωση πριν από κάθε αγώνα ή αθλητική δραστηριότητα.

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

Η Θεραπευτική μάλαξη (Therapeutic massage) περιλαμβάνει διάφορες τεχνικές που χρησιμοποιούνται για να θεραπεύσουν προβλήματα που αφορούν στους μυς, τα οστά, την μείωση του πόνου στις αρθρώσεις, αλλά και τη διευκόλυνση της κίνησης. Περιέχει διάφορες μεθοδολογίες οι οποίες  περιλαμβάνουν μαλάξεις της περιοχής, τρίψιμο, επαναλαμβανόμενη κίνηση των μυών, επάλειψη με διάφορες θεραπευτικές ουσίες, επάλειψη με αιθέρια έλαια κτλ. Ο κύριος σκοπός του είναι η βελτίωση της κυκλοφορίας τοπικά, η αφύπνιση του σώματος και η παραγωγή θερμότητας.

Μόλις επιτευχθούν αυτά, οι πόνοι στους μυς θα περιοριστούν σημαντικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Θεραπευτική μάλαξη (Therapeutic massage) σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να είναι ελαφρώς επίπονη καθώς μπορεί να απαιτείται να είναι έντονη.

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.