Hydrofusion

(υδροθερμοαπόξεση)

Η θεραπεία Hydrofusion αποτελεί τη μοναδική μέθοδο υδροδερμοαπόξεση με ενεργό οξυγόνο και νερό, η οποία προσφέρει το βαθύτερο καθαρισμό που νιώσατε ποτέ.

Η ενυδάτωση, τα αντιοξειδωτικά και το κολλαγόνο είναι τα θεμέλια για ένα υγιές, λαμπερό δέρμα. Η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, καθώς και η αφυδάτωση έχουν αποδειχθεί ότι αυξάνουν τα σημάδια γήρανσης. Οι βλάβες από τον ήλιο, το κάπνισμα, η ρύπανση και η γενετική προδιάθεση, η μείωση του τόνου και της υφής του δέρματος προσθέτουν αδικαιολόγητα χρόνια στην εμφάνιση ενός ατόμου.

Με την πάροδο του χρόνου, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες αναπτύσσουν αποχρωματισμό, διευρυμένους πόρους, λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Το δέρμα είναι πιο όμορφο όταν είναι υγιές, είναι μοναδικό στο ότι έχει την ικανότητα να αναγεννάται και να ανανεώνεται.

Το Hydrofusion θα βοηθήσει να αποκατασταθεί το δέρμα στην πιο υγιή του κατάσταση, αφαιρώντας τις ακαθαρσίες και αναπληρώνοντάς το, με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Το Hydrofusion δεν είναι μόνο αποτελεσματικό στη βελτίωση της συνολικής υγείας του δέρματος, αλλά και εξαιρετικό για τη θεραπεία σε:

Hydrofusion

Το Hydrofusion χρησιμοποιεί υδροτεχνολογία για απολέπιση, αποτοξίνωση, αναπλήρωση και ενυδάτωση του δέρματος. Παρέχει άμεσα αποτελέσματα χωρίς ενόχληση ή ερεθισμό. Αυτή η διαδικασία πολλαπλών βημάτων χρησιμοποιεί μια σειρά υδροηλεκτρικών άκρων για την εκτέλεση διαφορετικών λειτουργιών.

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

Η συμβολή της υδροδερμοαπόξεσης προσφέρει:

Απολέπιση: Απομακρύνει τα νεκρά και ξηρά κύτταρα της επιδερμίδας και ανοίγει τους πόρους, επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει καλύτερα.

Αποτοξίνωση:  οι βαθιά καθαρισμένοι πόροι απαλλάσσονταιι από την πλεονάζουσα λιπαρότητα και τις ακαθαρσίες.

Ενυδάτωση:  εγχέει το Υαλουρονικό Οξύ βαθύτερα στο δέρμα, αποκαθιστώντας την ενυδάτωση & αναζωογόνηση.

Αναπλήρωση:  εμπλουτίζει το ανανεωμένο δέρμα με ένα προσαρμοσμένο μείγμα αντιοξειδωτικών & πεπτιδίων βοηθώντας να γίνει πιο υγιές στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, τα βήματα που ακολουθούνται στη θεραπεία Hydrofusion είναι:

ραδιοσυχνότητα για την ενίσχυση του πλέγματος κολλαγόνου και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας

ύδροδερμοαπόξεση για την αποβολή τοξινών

μικρορεύματα για τη μυϊκή τόνωση

υπέρηχο για τη διείσδυση των ενεργών συστατικών στην επιδερμίδα και τέλος

κρυοθεραπεία για το απόλυτο φινίρισμα.

Κατάλληλοι υποψήφιοι για τη θεραπεία Hydrofusion

 Το Hydrofusion είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του λεπτού ή γηρασμένου δέρματος και του ξηρού ή λιπαρού δέρματος. Ακόμα και το πιο ευαίσθητο δέρμα ανέχεται εύκολα το Hydrofusion. Άλλες δερματικές παθήσεις όπως η ψωρίαση και το έκζεμα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από αυτήν τη θεραπεία.

 Δεν υπάρχει ενόχληση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Συχνά περιγράφεται ως αίσθηση σαν “δροσερό πινέλο που κινείται αργά στο πρόσωπό.” Η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι άμεση καθώς δεν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας.

Το Hydrofusion βελτιώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών, ρυτίδων, συμφόρησης και διογκωμένων πόρων, λιπαρό ή επιρρεπές στην ακμή δέρμα, υπερχρωματισμό και καφέ κηλίδες.

 Πολλοί άνθρωποι βλέπουν την ορατή βελτίωση του δέρματος και έναν ομοιόμορφο, λαμπερό τόνο μετά από μία μόνο θεραπεία. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος, η συχνότητα ποικίλλει. Μια μοναδική θεραπεία είναι ιδανική για όσους χρειάζονται μια φρέσκια και λαμπερή εμφάνιση για ένα ειδικό γεγονός ή περίσταση. Για όσους θέλουν να διατηρήσουν υγιές δέρμα και έντονη εμφάνιση, συνιστώνται επαναλαμβανόμενες θεραπείες.

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.