Vacuum RF

(Ραδιοσυχνότητες υποπίεσης)

Tο Vacuum RF είναι το απόλυτο σύστημα λιπογλυπτικής σώματος αφού συνδυάζει και εφαρμόζει ταυτόχρονα δύο κορυφαίες τεχνολογίες σε μια κεφαλή, φιλικές και εναρμονισμένες με τον ανθρώπινο οργανισμό, τις ραδιοσυχνότητες (RF) και την ενδοδερμία (Vacuum).

Είναι το πλέον αποτελεσματικό μηχανικό λεμφικό μασάζ κυτταρίτιδας, με ταυτόχρονη πολυεπίπεδη σύσφιξη, που λειτουργεί πραγματικά βαθιά στους ιστούς και αναζωογονεί τα κύτταρα του δέρματος. Η ισχυρή αναρρόφηση που διαθέτει, αυξάνει το ρυθμό της λεμφικής κυκλοφορίας μειώνοντας τις κατακρατήσεις υγρών , καθώς το 10% των εξωκυττάριων υγρών του σώματος παροχετεύεται μέσω της λεμφικής οδού.

Εφαρμογή και αποτελέσματα της θεραπείας

Το Vacuum είναι ενδοδερμικό μασάζ μέσω αναρρόφησης, με έμφαση στους λεμφοσταθμούς του σώματος και στις επίμαχες, εμφανείς λιποζώνες. Καταφέρνει να ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία του αίματος και του λεμφικού υγρού, ξεμπλοκάροντας το σώμα από τις τοξίνες και τα άχρηστα υποπροϊόντα του κυτταρικού μεταβολισμού.

Οι ραδιοσυχνότητες (RF) (multipolar RF) νέας γενιάς, μέσω τοπικής στοχευμένης θερμικής ενέργειας στα λιποκύτταρα και στους ιστούς του δέρματος πετυχαίνει αποστράγγιση του νερού, αύξηση του μεταβολισμού των λιποκυττάρων, βελτίωση και επανασύνταξη των δεσμών κολλαγόνου, ενθαρρύνοντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου κι ελαστίνης.

Το Ενδοδερμικό μασάζ (Vacuum) σε συνδυασμό με τις ραδιοσυχνότητες (RF) βοηθούν, μέσω της αναρρόφησης, την αποβολή των λιποκυττάρων και τη λείανση του δέρματος στην περιοχή που εμφανίζεται κυτταρίτιδα.

Vacuum RF

Eίναι μία από τις πιο αξιόπιστες και αποτελεσματικές θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας. Εξουδετερώνει το υποδερμικό στρώμα λίπους και το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό.

Καλέστε μας σήμερα για ένα ραντεβού

22210.62860

Έτσι το Vacuum RF είναι ιδανική μέθοδος μόνη της ή συνδυαστικά με Cavitation για :

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση.